IRC-Galleria

Aamupakkanen!! Tiistai 30.09.2008 13:42

Heräilin noin varttia yli yheksän tuossa ja nyt on aivan mahtavan dynaaminen olo. :D Tänään jätetään takamus rasittamatta ja mennään viettämään possen kanssa laatuaikaa kaupunnille. Puolitoista mottia kahvia kaatui jo hetki sitten. Täyspäiväinen freesiytyminen pitäisi alottaa jossain välissä, mutta koska ulkona on hetki sitten ollut vielä *pakkasta* niin ajattelin piipahtaa haistelemassa raikasta ilmaa. :) Oiiiiiiiiij, hirviä riemu päällä. <3 Siinäpä se toimintasuunnitelma.

Things have mostly gone my way tässä parisen päivää. Asiat rullaa taas vähäsen paremmin, mutta luulen että on aika ottaa härkää sarvista. Oli muuten sangen mielenkiintoinen tapa herätä tänään, ku yllätin itseni huitomasta vimmatusti. :D Näin nimittäin unta että istuin terassilla ja katsoin kun semmosen vanhan sedän rintamuksella käveli iso hämähäkki (hyijjj jessys) ja sitten se alkoi seittien kans mennä pitkin sitä terassia ja istu lopulta kattoon. Sit tunsin vaan kun seittiä laskeutuu naamalle ja käsille ja katson ku se hämähäkki hyökkää mua kohti ja saan slaagin.. :D Ennenkin nähnyt näitä hämähäkkiunia. Niinku sillon kun näin vissiin jotain unta kämmenen suuruisesta semmosesta, ja heräsin. Mutta se hämppäri istu siinä mun edessä peitolla ja lähti kipittelemään kaverin peitolle ja minä heitän peittoa "sen" päälle ja huudan siinä et hyii hyii tai jotain vastaavaa ja kaveri herää ja ihmettelee että mitä kettua nyt tapahtuu ja koittaa selittää ettei siinä mitään ollut ja minä ihan selkeesti sen kaheksanjalkasen siinä pedillä nähneenä oon ihan pistaaseissa että nyt se karkaa!! :D Näin meillä..

Se niistä unista. Hitto kun alkaisi kirjotella kaikkia unia tänne niin tulis aikamoiset tarinoinnit. :o Mhutta juups.. Viimeaikoina on siis "väsyttänyt" kovasti liikaa, mutta näitä pontta antavia asioita on myös tullut kokoajan enemmän ja uskokaa pois, ilman niitä oisin aika alhossa. :o Kiitos niistä.. Ja teille. :) Hassua on myös se (jos nyt saa alkaa avautuun ja kertoo) ni se, kuinka sillon kun tuntuu kaikista pahimmalle ja yksinäisimmälle ja wäää ni jostain tippuu ihan käsittämättömiä asioita niinku joku ois sanonut et "ota tosta sitte oloa helpottamaan" :D Se on ihan järjetöntä. Alkaa katsella ympärilleen tyyliin "kuka mua tarkkailee". Koska noin on siis käynyt useampaan otteeseen ja kaikkia tuommosia käsittämättömiä sattumia silloin, kun on ollut ihan pulassa. ..Hmm.. :)

Pidetään sitä hymyä yllä ja jos näyttää että jollekin on vähän vaikeempaa se jonain päivänä niin se voi olla aika kiitollinen jos joku vähäsen auttaa. :)


Ulkona on täydellinen ilma tällähetkellä.. Kaunista päivää kaikille!

-Mill

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.