IRC-Galleria

Tuumailuja..Sunnuntai 09.11.2008 14:51

Mietinpä tuossa eilen kävellessäni keskustan läpi että kuinka paljon ihmisiä siinä ympärillä pyörii. Kaikki menossa minne sitten menevätkin ja tolleen. Mietin että siltikin, vaikka meitä on täällä ihan pirusti, niin ihmiset on yleensäkkin kovin yksinäisiä. Miksi? Miksi se on niin kamala tabu alkaa vaan juttelemaan ventovieraille ja ottamaan kontaktia ihan vaan seurallisuuden vuoksi? Sellasta katotaan kun hullua ja "uhri" miettii, mitä kamaluuksia sille käy kun joku käyttäytyy noin oudosti. Mietiskelin tässä että onko mitään sellasta ihmisjoukkiota (jollei poikkeuksia lasketa) jotka kykenee ajattelemaan ympäröiviä ihmisiä yksilöinä ja persoonina, eikä jokapäiväisen elämän taustalla pyörivänä oheiskamana. En keksinyt. Mietin asiakaspalveluihmisiä, sosiaalityöntekijöitä ja sensellaisia, mutta loppujenlopuksi ventovieraat taitaa olla niillekin enemmän työmaata. Joitain, jotka maksaa ja pitää tuotteen pyörimässä. Sitten mietin että miettiiköhän ihmiset tälläsiä asioita ja kuinka mahtavaa ois alkaa pyörittää jotain sellasta haastejuttua, missä ois aina vaikka viikoittain joku "vie itsesi uudelle tasolle" -tyyppinen tehtävä. Sit vois olla sellanen että aloita hyväntuulinen keskustelu täysin tuntemattoman ihmisen kanssa, vain oppiaksesi jotain uutta. Miettikää kuinka mahtavaa se ois :D ne ketkä ois siinä mukana tekis niin ja maailma ois taas ihan hitusen kivempi paikka kaikkien kannalta.. Miksi ihmisen perusluonteeseen kuuluu hylkiä kaikkea ympäriltä tulevaa? Eikö juuri nykyaikana kannattaisi keskittyä nimenomaan olemaan täällä yhdessä, eikä yksin? Ei se niin vaikeaa oisi. Siis ihan oikeesti.. Miettikää vähän.


Hmm mikäs se toinen juttu oli..

NIIN. Ajattelin alkaa soittelee asiantuntijoille aina kun mieleen tulee joku kiperä kysymys. Niitä nimittäin suorastaan sataa meikän älynystyröillä:

A) VIELÄKÄÄN en ole saanut selville, mitä tapahtuu sammakolle, jos se joutuu meriveteen?

B) Mitä tapahtuu kehossa, kun ihminen kuolee? I mean.. Mikä on se kaikista ensimmäisin, liikkeellepaneva asia, mikä tapahtuu ihmisruumiissa, kun sen on aika mennä? Miksei sydän aina lähdekään uudestaan toimimaan? Mistä se tietää, että nyt on aika lopettaa? VArmaan niinkun maailman paskin selitysyritys mutta koittakaa ymmärtää..


Jep.. Jatkoa seuraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.