IRC-Galleria

ChickenHawk

ChickenHawk

djonglasi julkisesti
elikä tämänkertainen päiväkirja keskittyy lähes kokonaan niksinurkkaukseen.

ELI : kuinka pitkittää panoa (seksisessiota, rakastelua yms.) huom. tällä tekstillä ei ole tekemistä omakohtaisten kokemusten kanssa, pois se minusta;

No, koska emättimen poimuinen, lämpimän kostea sisätila on niin ihana ja juuri penistä varten suunniteltu, peniksen herkänrytmikäs hankaus, hierova puristelu ja lupaus syvällä emättimessä tuntuvasta kohdunnupukasta villiinnyttävät sen pikakiriin.
Moni haluaakin opetella hidastuksia. Ei siksi, että se tytölle tai naiselle olisi ehdottoman tärkeää, mutta onhan se kivaa, jos kiva jatkuu pidempään.

Nopean siemensyöksyn säätelyssä on kaksi avainasiaa;

Ensinnäkin on tärkeää tunnistaa orgasmin (miehen orgasmin hölmöt!) alkuhetki:
muuten ei voi oppia hidastamaan eennen kuin on pisteessä, josta ei voi perääntyä (spruit spruit.)
Toinen oleellinen asia on hallita oma jännitys. Taipumus nopeaan laukeamiseen ei ole häpeä (ellei sitten nolota.), usein se jopa imartelee tyttöä (tässä vaiheessa kaikki tajuaa että viime lauseen teksti vaan on pikatykkejä lohduttaen kirjotettua).

Mutta, nyt olet harjoittelemassa laukeamisen hallintaa, voit harjoitella kumppanisi (panosi, ziksis) kanssa tai jopa yksinäsi.

1# Älä ajattele mitään ihanaa, vaikka se tekeekin hyvää. Hidasta liike ja tasoita hengitystä.

#2 Muista että on kyse kiihotuksen katkaisusta ennen laukeamista. Tärkeintä on oppia tunnistamaan viimeinen "kiihoitusporras" ennen kuin se on menoa, josta ei ole paluuta (edelleen, spruit spruit)

#3 "Älä liiku kulta!" Jos emättimen lämpö ja kosteus, poimut ja puristus ovat liian namia, voidaan sopia, että ollaan vaikka vähän aikaa "sisällä" mutta aivan liikkumatta. näin penis tottuu emättimen lämpöön. (krhm. sopis mulleki?)

#4 Kondomin käyttö kannattaa aina, se saattaa hieman laskea tuntoherkkyyttä ja pitkittää laukeamista, mikä on vain hyvä. Mainitsematta muita kondomin järkikäyttöön liittyviä asioita. (kuppa tippuri klamydia HIV kullikuume tjmsp.)

#5 Lantiopohjan lihaksia supistamalla voit estää orgasmin tulemisen (edelleen. miehen orgasmin, spruit spruit). Opi tunnistamaan oikeat lihakset; saat virtsasuihkun katkeamaan jännittämällä niitä. Vahvista lihaksiasi jumppaamalla:-)

#6 "On-Off strategia" Eli harjoittele itsetyydytyksen aikan lopettamaan koko homma niin pitkäksi että penis on aivan velttona, kehitä uusi erektio ja aloita homma alusta.

#7 (personal favorite=) Itsetyydytys. Jos ennen seksisessiota olet juuri rakastellut itsesi kanssa omat pussisi tyhjäksi, ei laukeaminen yleensä tapahdu yhtä nopeasti kuin muutoin.


ja loppuun tärkeä kommentti; vain yksi 500 miehestä laukeaa "liian nopeasti". muut vain luulevat niin. Henkilökohtaisesti kuulun jompaankumpaan noista ryhmistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.