IRC-Galleria

ChickenHawk

ChickenHawk

djonglasi julkisesti

Kerrankin "vakavampaa" tekstiä.Sunnuntai 19.03.2006 03:46

Seuraavassa sanasuollossa käsittelen siis "riippuvuttani" morrowindiin.

Morrowind on siis vuonna 2002 julkaistu tietokone/xbox peli, johon tykästyin vuosia sitten aivan hirveästi.

Ongelmana tässä minulla on se, että morrowindin pelaaminen tuppaa viemään kaiken vapaa-aikani, sekä rappeuttaa sosiaalisen elämän. Tällä hetkellä olen "katkolla" eli kiellän itseltäni sen pelaamisen, mikä aiheuttaa myös ongelmia. Esimerkkinä mainitsen sen että näen unta morrowindistä lähes joka yö, ajattelen lähes taukoamatta morrowindin pelaamista, sekä saan kamalia "kaihouskohtauksia" morrowindistä, eli mieleeni tulee joku hetki pelin parissa kun löysin jotakin hienoa, tein jotakin uutta tai muuten vain jäi mieleen tuo hetki.

Myöskin, ajattelen normaaleja arkipäiväisiä rutiineja usein myös siltä kannalta, kuinka se tapahtuisi morrowindissä, sekä jotkin IRL (tosielämän) maisemat muistuttavat etäisesti jotakin morrowindissä, ja saan hirveän himon mennä pelaamaan.

Ajattelen usein kaikkia esineitä, paikkoja ja henkilöitä pelissä, vain sen takia etten unohtaisi niitä sitten kun jatkan pelaamista.

Olen erittäin pahasti riippuvainen jopa pelin suomenkielisistä foorumeista, ja niiden käyttäjistä, koska jos näen/kuulen jonkun pelaavan morrowindiä myöskin, tulee suuri yhteenkuuluvuuden tunne, ja tuntuu siltä että nämä henkilöt ovat normaalia kansaa viisaampia, koska ovat löytäneet niinkin hienon pelin kuin morrowind.

Olen pelatessani usein unohtanut oikean elämän, nukkuminen on jäänyt vähiin eikä kouluun ole jaksanut mennä, kun olen vain pelannut, tai selannut intternetseistä jotakin morrowindiin liittyvää, esimerkiksi uusia lisäosia tai tarinoita morrowindistä.

Kerran pelasin yhdessä viikonlopussa 26 tuntia putkeen morrowindiä, kävin muutaman tunnin unilla ja söin, sitten jatkoin pelaamista, eli tulee varmaankin pelattua liikaa.

Olen opetellut ulkoa pelin "lorea" vain sitä varten että osaisin sen.

Mua ärsyttää ankarasti jos joku kyselee tyhmiä kysymyksiä pelistä, jotka esim löytyisivät manuaalista. senkin opuksen olen kahlannut edes takaisin useita kymmeniä kertoja.

Puhun ihmisille erittäin paljon morrowindistä, vaikka he ei siitä olisi kuullutkaan koskaan, enkä kyllästy morrowindistä puhumiseen niin millään. En varmaan mukavampaa tiedäkään kuin vain puhua toisten pelaajien kanssa kokemuksista ja näkemyksistä morrowindiin liittyen.

Minua pelottaa aina välillä että kovalevyni rikkoutuu ja pelihahmoni, jolla olen pelannut nyt noin 15kk, katoaa ikuisiksi ajoiksi, ja kaikki saavuttamani ja luomani katoaa.

Usein pelatessani pysähdyn vain paikalleen, useiksikin minuuteiksi vain ihastelemaan pelin maisemaa, tai miettimään että mitä sitä tekisi. Pelissä siis. mieleen ei juolahdakaan nousta ylös ja vaikka siivota, vaan olen mieluummin ohjain kädessä vain patsastelemassa kaukaisuuteen, kunnes saan taas uuden innostuksen pelata.

säilytän morrowind peliä ja sen mukana tullutta paperista "maailmankarttaa" metallisessa kassalippaassa, koska pelkään että niille tapahtuu jotakin. (ei se varmaan niin vakavaa ole, aina voin ostaa uuden.) mutta pelkään myös etten saa mistään tilalle toista morrowindiä.


johan tuli tilitettyä.

Surullisin asia tässä lienee se, etten (varmaankaan) ole läheskään ainoa jolla on tämänkaltainen ongelma.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.