IRC-Galleria

hohhoijaaTiistai 28.07.2009 04:29

Ompa taas aika tylsä ilta tiedossa... Päivä oli kylläkin ihan jees. Käväisin autokoulussa ja sovittiin hieman lukkareita lopputunnista. viimeinen teoriatunti olisi näillänäkymin 12.8 :)

Autokoulu alko siinä 15.30 ja loppu suurinpiirtein 17.30. ei se mua haitannut että oli noin pitkään, sain kuitenkin käydä rauhas röökillä ennenkun alkoi itse teoriaosuus.

Huomenna olisi lisää autokoulua :D Ja ylihuomenna, sekä 30pv. sen jälkeen vielä kolme teoria tuntia ja ne on käyty. sovittiin myös ohessa millonka on ensimmäinen ajotunti, ja se sattuu olemaan ensiviikon maanantaina klo 08.00 aamulla... gee... Pitää aikasin herätä ja varata jostakin kahvia sille aamulle :D tai sit pummia joltakin sen verran rahaa et saan take away kahvin vaikkapa ärrältä kun se on matkan varrella.

Nyt olisi suunnitelmissa että lämmittäs hieman itsetehtyä makaronilaatikkoa, vois kattoo jonkun leffan ja ehkäpä sitten voisi harkita nukkumaan menoa. Kun ei ole muutakaan tekemistä :D Tympee ilta >_>

Mutsin kanssa soiteltiin koulun jälkeen ja se kerto, et on hoitanut yhden minun "velan" pois alta, ja kinuaa minulta sit joskus rahoja takasin, kunhan ensin olen saanut hyvän duunipaikan... siihenkin saattaa mennä pieni tovi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.