IRC-Galleria

Chippendale

Chippendale

Selvinpäin ei saa ja kännissä ei pysty.

lomille suomeen 8.8 - 17.8Maanantai 21.07.2008 23:23

matka suunnitelma jonka sain ranskalaisesta lomatoimistosta haettuani matkaa suomeen.

perjantai: hovi kuski tulee noutamaan merzedeksellään lentokentälle ja vie minut siitä suoraan keisarin kesähuvilalle saunomaan jonka jälkeen ajan oman V8:ni palatsille
lauantai: tapaaminen kahden naisen kanssa aamusta vien heille tuliaiset jonka jälkeen on vapaata maaseutu matkailua illan lähestyessä on taas edessä saunomista rantahuvilalla ja sieltä sujahdamme suoraan tampereelle katsomaan elävää musiikkia suomi-ilmiötapahtumaan. tapahtumuman jälki pelit pidetään joko koskin onnelassa, palatsilla tai keisarissa
sunnuntai: kello 4 aamulla pakkaan repun ja otan mosbärin mukaan ja viuhahdan kuohenmaan lukuisille pelto aukeille katsomaan kyyhkysten joukko kuolemaa. ilta päivästä menemme kartanolle syömään vielä arvoituksellista ruokaa jota keisarin hovi kokki on laittanut perunoista. illan tultua saattaa sauna syttyä ja olvi narahtaa ja pidetään ranta huvilalla suurenluokan peijaiset kunnian osoitukseski keisarin mahtavaa kyyhkys saalista kohtaa.
maanantai: ystävien tapaamista ja pitkin päivää on kuunneltavissa palatsilla sulttaanin soitto näytteitä rummuilla.
tiistai: käynti ranskan ruhtinaan vanhalla koululla ja joidenkin huhu puheiden mukaan se olisi jäänyt kesken ruhtinaalta mutta kukaan ei sitä ääneen uskalla sanoa.
keskiviikko: kahvi hetki vielä salassa pysyttelevän naisen kanssa. käymme läpi kahvi hetken aikana sulttaanin maailman matkailua ja ehkä myös sulttaani avautuu ja kertoo niin paljon salattuja ¨työasioita¨.
torstai: kiertelyä pohjoismaiden suurimmassa kauppa keskuksessa ja tarvike aineiden hakemista seuraavan päivän vielä tuntemattomia tapahtumia varten. jos on riitävän tarkka silmäinen saattaa hyvällä onnen kantamuksella nähdä keisarin ostamassa uutta telvisiota.
perjantai: rauhallista kalastelua päivällä ja mahdollisesti rapujen nauttimista hyvässä seurassa sekä saunomista ja juomista unohtamatta.
lauantai:keisarin porvaris ystävän luona vierailu mistä hän käy ostamassa television. illalla saattaa korkki narahtaa.
sunnuntai: ystävien tapailua ja viatonta pilkan tekoa alamaisistaan.
maanantai: lento takaisin ranskaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.