IRC-Galleria

Omituista(ko)?Maanantai 14.08.2006 18:06

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Yöllä pitää olla yövalo päällä! muuten pelottaa eikä pysty nukkumaan..=) tää tapa on jäänyt pakkomeilteiseen käyttöön lapsuudesta, jolloin aina pelotti nukkua pimeessä.. Valo päällä on turvallista nukahtaa. Ja jos ei ole pikkuvaloa niin telkkarin pitää olla päällä.

2. Kun vielä pelasin lätkää niin piti saada olla omalla paikalla pukukopissa! muuten peli tai harkat ei onnistu! se on varma..ja si

3. Kun meen nettiin mulla on oma järjestys. Ensin galleria kattomaan, sit etuovesta riihimäki ja hyvinkää, mol.fi jos ois työpaikkoja ja telkku.com (inttiaikana oli viel aamukampa (mut ei enää))

4. Päivien viemää pitää katsoa! jos unohtaa kattoo ni harmittaa..:/

5. Jos päiväl on töitä ni en voi elää normaalisti. KOko ajan pitää katsoo kelloo ja miettiä reitti valmiiks. Jos oon jokelassa ni juna pitää tarkistaa sataan kertaan.

ja haasteen saavat:

Ne jotka jaksavat sen tehä..:) Elluu..hih..;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.