IRC-Galleria

Wippii!!!Tiistai 22.08.2006 18:19

Syyskuusta lähtien mun uusi osoite on kokonkatu 3 a 7 !!! jee!
Vuokrattiimpa tos ellun kans kämppä!:D
me sisustetaan se hienosti ja ollaan jo melkeen suunniteltu koko kämppä..:))

Olin töissä ja ellu oli soittanu sille välittäjälle että ollaan kiinnostuneita siitä kämpästä! Ellu oli sit ensimmäinen soittaja ja me saatiin se!!:D
Kiilattiin se vanhapariskunta ja nyt meil on opiskeluboksi!!

I´m so happy!

En malta odottaa!:)

tell me!Perjantai 18.08.2006 16:03

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( ! ),olitpa kuka tahansa ja eksynyt päiväkirjaani ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut sinusta ajattelevat.

Omituista(ko)?Maanantai 14.08.2006 18:06

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Yöllä pitää olla yövalo päällä! muuten pelottaa eikä pysty nukkumaan..=) tää tapa on jäänyt pakkomeilteiseen käyttöön lapsuudesta, jolloin aina pelotti nukkua pimeessä.. Valo päällä on turvallista nukahtaa. Ja jos ei ole pikkuvaloa niin telkkarin pitää olla päällä.

2. Kun vielä pelasin lätkää niin piti saada olla omalla paikalla pukukopissa! muuten peli tai harkat ei onnistu! se on varma..ja si

3. Kun meen nettiin mulla on oma järjestys. Ensin galleria kattomaan, sit etuovesta riihimäki ja hyvinkää, mol.fi jos ois työpaikkoja ja telkku.com (inttiaikana oli viel aamukampa (mut ei enää))

4. Päivien viemää pitää katsoa! jos unohtaa kattoo ni harmittaa..:/

5. Jos päiväl on töitä ni en voi elää normaalisti. KOko ajan pitää katsoo kelloo ja miettiä reitti valmiiks. Jos oon jokelassa ni juna pitää tarkistaa sataan kertaan.

ja haasteen saavat:

Ne jotka jaksavat sen tehä..:) Elluu..hih..;P

blöööhLauantai 12.08.2006 13:16

mul onkin 5 tunnin työpäivä tnää..:( joudun kiduttamaan itseäni 12-17sta ja odottaa kun bisset kylmenee kaapissa.. nyyh.. tänään siis tyttöjen kans vähän ulkoileen!:D je je..

Wiiih..Lauantai 12.08.2006 00:41

Paistetaan eeron kanssa vohveleita!:D tehtiin äsken se taikina ja meni kananmunaa lattialle ku murskasin sen niin kovaa..hih.. mut kohta paistamaan! jee jee..namnam..:P

Yhyy..Perjantai 11.08.2006 17:44

mä en ymmärrä minne olen voinu hukata mun kengät!!!:O Mun järki ei käsitä.. oon ahdistellu kaikki mun kaverit ja perheenjäsenet, mutta kukaan ei oo nähny niitä!:( ne oli niin kivat sandalit ja sain ne äitiltä tuliaislahjaks Rhodokselta (vai mikälie).. Mä haluan ne takaisin!!!:´´( Nyt voi viellä tunnustaa ja paluttaa!:) hih.. eivaa.. Mä tiiän et löydän ne jostain..vaik kaikki helkutin paikat oon kattonut jo!!! arrggh..
Hjelppa mej!

-ellu mul ois kengät hukassa.. etsis ne..;D

but tomorrow im happyTorstai 27.07.2006 17:39

veriveri..:D<3<3
Rakastan rakkauksiani! ootte ihqui!;D

huijuih..:((Maanantai 24.07.2006 22:10

Huih..hiiiiirmuinen myrsky!:O ukkostaa kovaa ja salamoi..iiks.. ja sit viel äsken sato rakeita.. yhyy..en kyllä tykkää yhtään..:( onneks ei tarttee olla yksin kotona, tai siis isillä.. onneks eero on siellä miun turvana! vaik mua pelottaa siltikkin ku ei oo ketää vanhempia kotona..:( Pois tämmöset myrskyt!!
onneks ei tartte kävellä rampana kotiin..huh.. muhu ois varmaa iskeny joku salama..:( *kopkopkop*
hirvee salamointi tuol ulkona.. nyt bäk tu vörk..:)

Laavalamppu yössäTorstai 20.07.2006 15:52

Oranssit laavapallurat uiskentelevat plum plum plum..
Törmäilevät toisiinsa tum tum tum..
Suloisia nuo pallukat on on on..
Vauhti niillä on rajaton ton ton..
Valoa antaa lämmin hehku juu juu juu..
Sinäkin niitä katsomaan jo tuu tuu tuu..

=D

Eilen tänäänLauantai 15.07.2006 15:58

Heräsin 03.00 aamulla ajamaan autoa. Matka oli kohti helsinkiä ja lentokenttää. Perillä katselin ikkunasta lähteviä koneita ja mietin miten minäkin pääsisin matkaan. Pudotin kyytiläiset. Lähdin matkalle kohti Riihimäkeä. Nurmijärven kohdalla huomasin jotakin. Aamu valkeni jo. Auringon nousu oli henkeäsalpaavan kaunis. Oranssi jättimäinen pallo pilkotti synkän kuusimetsän takaa. Aurinko kultasi pilvien reunat rakkaudellaan. Näky oli ehkäpä hieman koskettava, sillä mieleeni vieri ajatuksia. Ajatuksia menneestä, nykyhetkestä ja tulevasta. Tajusin kuinka paljon maailmassa on ihmisiä, jotka välittävät. Välittävät jopa minusta. Nämä ihmiset nukkuivat lämpimissä sängyissään ja näkivät unia omista rakkaistaan. Ajatuksissani olin onnellinen. Sitten jouduin kohtaamaan nykyhetken. En ole nähnyt rakkaitani moniin päiviin. Ajattelin, että olen tyhmä ja itsekäs ja asialle olisi tehtävä jotakin. Olin jo kotona kun aamu oli kauneimmillaan ja linnut visertelivät kotioksillaan. Pääsäni oli jäljellä vain ajatus nukahtamisesta kultani viereen. Minua väsytti, mutta ajatus rakkaista ystävistäni tulvi mieleeni uudelleen. Ajattelin, että kaikesta huolimatta sydämeni sykkii vain heille ja heidän sydämmet sykkivät myös minulle. Ehkä. Huomenna siitä on otettava selvää, sanoin itselleni.
Kello oli 05.00. Huoneeni oli viileä. Ikkuna oli jäänyt auki. Rakkaus tuhisi sängylläni. Sukelsin hiljaa omalle puolelleni ja hymyilin. Kömmin kullan kainaloon ja nukahdin. Asiani olivat hyvin ja näin unia omista rakkaistani.