IRC-Galleria

Työ <3Torstai 10.12.2009 22:03

Voiko enää enempää vituttaa.. olin lähössä töihin ja huomasin että bussi tulee ihan kohta ja sit jäin ettiin kännykkääni jota en edes löytäny.. sit juoksin pysäkille ihan punasena enkä ees kerenny bussiin.
Mikäs sen mukavempaa kun mennä toisella bussilla joka kiertää jostain jumalan seläntakaa ja pitää kävellä miljoonia kilometrejä.. No mut onneks olin lähteny töihin puoltatuntii aikasemmin kun ajattelin et katon sielä salkkarit niin eikös niiden telkkari ollu rikki.. VITTU! no sit ajattelin et nyt on puolituntia aikaa joten meenpä koneelle kuunteleen musaa, kun alko meneen hermo naapurissa asuvien maahanmuuttajien joululauluihin, niin eikös niiden kaijuttimissakin ollu jotain häikkää. Nyt pitäis lähtee tonne pimeeseen kusettaan tota vitun villakoiraa, ei oo ees musiikkia mukana.. taidan skipata koko lenkityksen!
Sitäpaitsi mua häirittee suunnattomasti kun yks ihminen on hävinny ku tuhka tuuleen :/
Ja sekin vituttaa että koko viikonloppu pitää olla koulun navetassa töissä ja sit aina niillä pikku väleillä täälä pirkkalassa töissä.. oikeesti MITÄ VITTUA, MENETÄN KOHTA JÄRKENI!

ps. en omista elämää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.