IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 17.07.2007 15:26

Ei mulla asiaa ole, mutta kirjoittelenpa nyt jotain kuitenkin. Ikuisuusprojekti(TSH) etenee just niin hitaasti, kun olen olettanutkin, vasta reilun 200 sivua saanut luettua eli vielä on se 700 jäljellä. Tosin lauantaina se jää kesken ainakin hetkeksi, kunhan saan uuden Harry Potterin käsiini. Ennen lauantaita pitäisi myös ehtiä käydä katsomassa feeniksin kilta, mutta en tiedä yhtään kuka lähtisi mukaan, joten luultavasti menen yksin katsomaan sen. Perjantaina olisi myöskin luokkakokous, jota odotan innolla ja vähän kauhulla, kauhulla siksi, että lauantaina pitäisi pystyä kohtalaisen aikaisin lähtemään kirjakauppaan ja ennen sitä saa kuitenkin ottaa napin, kun siellä on n+1 ihmistä varmasti hakemassa sitä kirjaa.

Oli ihan kiva käydä Hangossa pitkästä aikaa, vaikka siellä oliki tekemistä niin kauheesti, että Harry Potterin kaksi edellistä osaa tuhoitui muutamassa päivässä ja piti vielä lukea ne englanniksi, että tottui taas pitkästä aikaa lukee sitäkin, muutenkin ku wowissa. Wowista tulikin mieleeni, että taidanpa lopettaa senkin pelaamisen, ainakaan nyt ei huvita yhtään pelata. Toisaalta vähän sääli, koska siellä on pari hyvää kaveria. Jos TBC:n trialin hommaisi, että saisi sen verran käydä, että juttelisi vielä kerran niiden kanssa tai en tiedä.

Joo, ei näköjään ollukaan asiaa ollenkaan, ku vielä jäi tähänkin asioita kirjoittamatta, mutta ehkä niihin palaan joskus myöhemmissä blogauksissani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.