IRC-Galleria

Qstock 2007Sunnuntai 29.07.2007 02:19

Olipas aika loisteliaat festarit. Eilen Stam1na, Poets Of The Fall ja Hanoi Rocks. Stam1na ja Poets oli varsinkin todella hyviä. Hanoi Rocksin jälkeen sitten vei humala voiton ja hengailtiin ulkopuolella. Oli kyllä tosi kivaa sielläki. Sit kävin mestassa yhellä+jäävedellä ja tulin kotiin syömään, ku unohtu päivällä syyä, söin sit monta leipää ja sit menin nukkumaan.

Tänään sit lähdin joskus kolmen aikoihin liikkuu kohti festarialuetta. Neljältä alotti Tarot, ihan alusta ei ehtiny nähdä, ku oli ihan kauheet jonot alueelle. Oli kyllä hyvä keikka niilläkin. Sitten kävin kattoo Swallow The Sun ja sinneki keikalle oli vähän vaikee päästä, ku ne soitti sisälavalla ja muutama ihminen oli huomannu, että sisälle ei sada, pääsin kuitenki sit lopulta sisään ja kuuntelee keikkaa. Hyvin nekin tyypit veti, vaikka ei oikeen ollu sellane olo, että ois tykänny kauheesti sellasta kuunnella, mut hyvä keikka tosiaan. Sitten soittikin The Haunted ja hyvin soitti nekin. Sit kävin kaupungissa känkyllä ja takas alueelle oli kauhee jono taas, mutta sai ainaki nauraa, ku oli hassua porukkaa mun takana jonossa. CMX:n keikkaakaan ei sit nähny ihan kokonaan, mutta oli kyl aika loistava ja tuli vähän huudettuu biisien mukanaki. Sonata Arctica kruunas festarit mun osalta kyllä niin loisteliaasti, että välillä meinas tulla itkukin, kun ne soitti. Ainoa joka laski fiilistä oli selkä, ku se ei tykänny seisomisesta ja alko sit niin kipeeksi, että meinas lopussa lähtee jaloista tunto.

Nyt sitten odottelen, että sauna on lämmin ja pääsen sinne, josko se rauhoittaisi tuota selkääkin kunnolla, tosin on se jo nyt huomattavasti parempi, ku on päässy istumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.