IRC-Galleria

ColdAssWife

ColdAssWife

Happy people must die !

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Mut on kuulemma haastettuPerjantai 10.02.2006 14:24

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.



1)Aikaansaamattomuus/Jumitus
Tää nyt ei ole välttämättä _omituinen_ tapa, mutta mun kohdalla uskomattoman hallitseva. Etenkin aika jälkeen internetin omassa kotona on ollut aivan mahdotonta. Vaikkapa kahvin keittämistä tai aamulehden hakemista pitää oikein suunnitella ja kelailla pitkään ennenkuin sen saa aikaseksi (jos edes saa). Oliskohan tähän oikee termi sittenkin Jumitus?!
Ps. Eilen korjaamani eteisen seinän/hattuhyllyn korjaamisen aikaansaamiseen meni 1½ vuotta..

2)Mustasukkaisuus
Oon äärinmäisen mustasukkainen, etenkin ystävistäni. Lähimmät ystävät tietävät kunnioittaa "mun reviiriä"; toimii ehkä paremmin "hoitojen" kohdalla.. mutta perkele kun itseluottamus tipahtaa maan rakoon, kun huomaa kaverillaan olevan muitakin kavereita kun minä (tähän lasketaan minun jälkeen tutustuneet). En tiedä miksi, mutta varmaan tulen murhaamaan joskus jonkun ystävän mustasukkaisuudesta, näin se on ja näin se on aina oleva. Watch your step Kid!

3)Järjestyspakkomielle
Lukee vissiin mun horoskoopissakin :D, ei huomaa mun omasta kämpästä (aina), mutta hillitön pakkomielle laittaa tavaroita järjestykseen ja sitten vilkuilla kättensä jälkeä kerta toisensa jälkeen. Ah niitä aikoja kun kaikki cd-levytkin oli tiukasti aakkosjärjestyksessä yhdessä tornissa , heh nyt on vähän vaikeempi pitää kun alkaa levitä käsiin noi :O. Suosikkipaikkoja ehdottomasti Tiimari ym askartelutilpehöörikaupat, levykaupat, eläinkaupat. Noihin mut saa siivoomaan vaikka vapaaehtoisesti :D.

4)Käyttäytyminen
Johtuneeko vanhuusiän katkeroitumisesta vai mistä lie, olen alkanut käyttäytymään omituisesti tässä vuoden sisään.. 20 vuotta olen ollut pirteä pelle positiivari vaikka kuinka vituttais. Nyttemmin, etenkin lievästi (...) humaltuneena, oon alkanut haastamaan riitaa tuntemattomillekki ihmisille; tästä mainittakoon tapaus kun baarin vessassa joskus syksyllä vaan pyyhin käteni jonkun "ärsyttävän" akan paitaan, joka ei ollut sanonut mulle sanaakaan. Toiseksi mainittakoon angstailu, joka tuli jälleen esiin "aattelin-kuolla-pakastumalla" -ilmiönä Jeejeebaarin hautajaisissa :D Tähän ei kyllä voi sanoa sen enempää, kun mitään en muista niin mitään en tunnusta :D

5)Mölyäminen
Last but not least.. Ulkomailla ollessa etenkin tämä piirre pääsee valloilleen :D. Eipä ihme, että Hapen kanssa kerättiin muutamia katseita Skotlannissa ollessa (Mitä?! Eiksne katseet johtunutkaan meidän hurmaavasta ulkonäöstä!!), tietystikkin oletimme ettei siellä kukaan ymmärrä Suomea, joten huudeltiin kadulla "pillu" ja "muutexxeeen" ja "*kaikki kirosanat ja hävyttömyydet*" ja mikä parasta: "sringdingdigidingding..." jonkinlainen tupu-hupu-lupu -duettokin saatiin aikaseks :D. Eniten äänihuulia (ja ehkä jotain muitakin huulia HEHE) tulee kulutettua ehdottomasti Hapen, Japen ja Kipan kanssa, kiitos teille kullat siitä :D

Vois vielä lisätä jokseenkin kieroutuneen huumorintajun, mutta luulen ettei sitä tarvi erikseen mainita :D


Haaste heitetään:

* _j4rno_ (tahtoo tietää ;)...)
* xantix (sillä nyt on muutenkin omituisia tapoja ;)..)
* omg8^I (kuten myös tälläkin...)
* veeve (.. ja tällä! )
* xl8r (tekemistä tylsiin työpäiviin :D)

EDIT: _j4rno_:lla olikin tuo jo, jotenkas haaste lähtis

* pingvin (sillä on salaisia outoja tapoja ;)..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.