IRC-Galleria

huuhaaTorstai 08.06.2006 17:25

Tänään Downia kattomaan Tampereelle. Opetin Harmin naksuttimella menemään pienen pyyhkeen päälle seisomaan. Eläin rukka, joutui käyttämään aivojaan. Onhan se kamalaa. Nyt Harmi on ihan vetoveks. Toistakin eläintä rääkätään; sillä on appelsiinin kokoiset aristavat pallit. Itsellä on käsi paskana ja Vesaa varmasti risoo joku, jos ei muu niin ainaki työ. Meidän perheellä ei mene kamalan kovaa :P

Haluaisin muuttaa pois jonnekin rivitalon päätyhuoneistoon jossa olisi vehreä suojaisa piha ja meillä olisi ylä- ja alakerta. Täällä on niin pölyistä. Ja muutenkin sekaista. Yritin tiskata ja sainkin lautaset tiskattua mutta käsi kipeytyi entisestään. Massukin on pipi.

Tajusin että ihmiset eivät kiinnosta minua kamalasti. Enkä tykkää baareistakaan enää. En tykkää autolla ajosta. En tykkää työnteosta mutten tykkää olla joutenkaan. Tykkään parista ihmisestä ja Vesasta ja meidän koiruista. Ja äitistä. Ja isistä sillon kun se ei puhu päälle. Mummikin on tärkeä. Kaloja pitäisi muistaa hoitaa paremmin, sillä nekin ovat tärkeitä, muttei ihan niin tärkeitä kuin Mummi. Mummiakin pitää hoitaa viemällä kieloja ja käydä nostamassa sille rahaa automaatista. Se aina ostaa minulle berliininmunkin jonka syön seuraavana päivänä koirien kanssa puoliksi. Pidän myös rucolasta, mutta se ei sovi berliininmunkin kanssa.

Haluaisin olla tullut suihkusta, mutten halua mennä suihkuun tullakseni suihkustaulostulleeksi.
Hankalaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.