IRC-Galleria

Cowgirls

Cowgirls

Stalingrad Cowgirls

Blogimerkintä

- Vanhempi »

studiosta ja kesäilystä.Tiistai 07.08.2007 00:44

IRC-GALLERIA! TÄMÄHÄN JÄNNITTÄVÄÄ! SEKSITAIM!

Elikkä.
Sinkku on nauhoiteltu. Se on miksattu och masteroitu ja kaikkea muuta säätöä. Kannet on valittu ja sen luulis ilmestyvän "ihan pian". Pieni kiirus näyttää kuitenkin olevan puskevan meitä levynkin kanssa eteenpäin, joten äläkää hätäilkö! Sinkulta löytyy biisit You won't get it ja Stalingrad Bitches.
Me ainaki ollaan tyytyväisiä lopputulokseen!

Itse alpuumin nauhotteluista voin sen verran sanoa, että neljättä viikkoa mennään jo. Tietysti aikaa ovat varastaneet meidän omat ja tuottajamme oman bändin keikat. Duunia ollaan pystytty siis tekemään vain arkena. Rumpuja väännettiin eka viikko, samalla pohjia särökitaroille ja bassoille. Koimme ahaa-elämyksen Riinan kokeillessa vetää klikin, elikkäs metronomin kanssa. Homma toimi tuhat kertaa nopeammin, hohoo! Riia aluks luuli ettei se osais.
Toka viikko tehtiin bassoja ja kitaroita. Kitaroita eri saaaundeilla! Namiskukkelis, hyvää settiä tulossa. Sanotaanko vielä näin, että allekirjoittanut sai tuhansia orgasmeja (henkisesti) kitarasoolojensa vuoksi, ekaa kertaa ikinä ikinä ikinä!

Kolmannella viikolla piti alkaa tekee liiiidivokaaleja, mutta ääni olikin pois ja saundi oli hirveä. Riina teki köörejä. Loppuviikosta vokalistinki ääni oli jo kuosissa ja päästiin runttaamaan matskua sisään.

Nyt on siis neljäs viikko ja viimesiä juttuja viedään. Muutama biisi vaatii vielä vokaalit ja köörit ja kaikki "fantsut-tuotannolliset-pikku-kikat". Niitä odotellessa!

Kesä on hurahtanut pirun nopeasti ohi. Keikat on olleet ikimuistoisia, muutama vaatii erityismaininnan: Provinssi, Simerock, Aawastock, Qstock, Norjan Skiippagurra jne.. Näitähän löytyy! Kiitos kaikille teille, jotka ootte käyny keikalla joko vittuillaksenne tai diggaillaksenne. Hatunnosto! Ja niin, nyt on niitä paitojaki. Mää ite tahtoisin stalingradcowgirls-pikkuhousut. tai sukat. Tai kalastushatun?

Onko muuten idiksiä levyn nimeksi? Me ei millään keksitä. Paras ehdotus saa vaikka meitsin vanhat kynsileikkurit, pitäis itellä ostaa uudet ko ne vähän jumittaa jo.

//Enni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.