IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

huoh -.-Tiistai 13.09.2011 22:14

Elikkäs käytiin sillo siel klinikalla ja todettii et on tulehdus hengitysteis ja oikees kinterees kiputila. Hoidoks parii eri jauhetta ruuan mukana hengitysteiden tulehdukseen ja sitte piti ottaa uudet verikokeet kuurin loppumisen jälkeen ja sitten kortisoonia koipeen. No sit se lepäili sen 10pv jonka jälkeen lääkärin ohjeiden mukaan sai alkaa hieman kävellä. No tein työtä käskettyä, käveltiin se viikko n 15-20min kerralla.

Sitte Tintille tuli hieroja joka tarkisti samalla satulat istuuko ne. Hieman olivat epäsopivat, mutta sanoi että kannattaa vasta kolmen kuukauden päästä alkaa etsiä satulaa kun herralla on lihakset ovat alkaneet palautua enemmän takaisin. Kuulemma vasemmalta takaa oli hieman jumissa, mutta ei sen kummempaa.

No sitten sai alkaa pikku hiljaa ravailemaan vähän ja palauttamaan kuntoa. Mutta kaikki menikin taas ihan plörinäksi! Huomasin kävellessäni ettei hevonen liiku todellakaan normaalisti. Satulan kanssa en olisi sitä varmaan huomannut, mutta kun olen sairasloman jälkeen mennyt vain ilman satulaa tai ratsastusvyöllä. Takajalkojen liike tuntui kummalliselta. Pyysin mieheni katsomaan jonka jälkeen soitimme tallin omistajalle ja haimme liinan.

Juoksutimme kumpaankin suuntaan ja tulimme siihen tulokseen että kummassakin jalassa on jossain ylempänä ongelmaa. Tintti ei onnu mutta polkee oudosti ja tavallaan pompauttaa kummallisesti kummallakin takajalalla joka tekee liikkeestä erittäin pompottavan, takapää oli myös ns luonnottomasti alhaalla :<

20pv tiistaina meillä on klinikka aika Viikkiin viimeksi oltiin kangasalalla, mutta tällä kertaa lähdetään lähemmäs ja kun tuolta sai paremmin aikojakin. Toivotaan et ei olis mitään kovin vakavaa ainakaan ja et oikeesti sais nyt sen selvyyden kun en jaksa tätä ravailuu klinikalta toiselle ja tätä tietämättömyyttä sekä ikäviä yllätyksiä -.- Nyt täytyy vaan toivoo parasta. Oletus on et nivelissä on jotain ja sillon se pitäis olla hoidossa, mut saa nyt nähdä. Hengitystiet tarkastetaan kans kun pitäis allergia testit tehä keväällä, mutta otetaan nyt samal reissul siitäki selvää jos se oliski jotain muuta ku allergiaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.