IRC-Galleria

CriminalBaby

CriminalBaby

Good nightmare.

Well, that's great~!Maanantai 30.05.2011 21:26

"Well, reached Nagoya. Was working in the Shinkansen [[bullet train]] and got drunk and strained my eyes… ."

- Ruki @ Twitter [gazetweet_eng]

Sehän hienoa. <3 XD

Ahhahahahaa. Joo mul on tylsää. Ottaisko iteki kahen lonkeron kännit hmmmmmm.

Voi voi. XDPerjantai 27.05.2011 16:38

.. lol, iskä luuli tätä minuksi.Mut tarkemmin katsottuaan, kehtasi sanoa sen mulle äänee. XD .. jooo, iskä sun tyttäres saattaa joskus matkia komeeta japanilaista mieslaulajaa, muttei kuitenkaan ihan niin paljon näytä siltä. ( ´▽`)

Ja hyvää synttäriä Reita-pojalle/miehelle/sedälle. (´ε` )
Ohohoo~<3 .. joku Gazetto. x3 .. Rakastan kaikkii kolmee biisiä, kuumaa kamaa etten sanoisi. x'3 .. nyt oottelen vaan koska mun Vortex lähetetään. ~pyörittelee peukaloitaan ja viheltelee~

Muttaaaa, aahhh tätä matearialismionnellisuutta. Sain tänään uusii vaatteita ja kengät. <3 .. ihanan paidan, hukun siihen. Oikee teltta. xD .. mut tykkään isoista vaatteista, tulee pienempi olo. .. hmm. Ja sitten ostin Opelitziin Pioneerin soittimen, pääsee luukuttaa Vortexia sun muita uudella soittimella heti ku isikulta sen mun autoo asentaa. x)

JA. JA! .. ensi viikolla. I b the happy owner of white iPhone 4! En voi uskoo tätää, käytii tänää porukoitten kans Gigantissa kattelees ja kyselees.. puolen vuoden odotus palkitaan viimein ja SAAN SEN IPHONEN. x') <3 Aijai.

Ei mulla muuta.

tumblr_llpguoAEiB1qczok7.gif

FINALLY!!!!!!!!!Keskiviikko 25.05.2011 00:48BORUTEX!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Uncertain Sense.Tiistai 24.05.2011 22:27

I just love it. <3 * 3 * Chu~

OH GOD OH GOD.Maanantai 23.05.2011 23:55

http://soundcloud.com/unknownxaleon/sets/vortex-bside-previews

ASDADDFGHJKMNHGFDGH GIVE ME A FUCKING BREAK!!!!

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3Maanantai 23.05.2011 14:13ASDFGASDADFG!DSDFSFD!G!!!!!11111!!!!!! AAAaaaaaaaa~<3

Too tragic to stay with you.Sunnuntai 22.05.2011 23:28

Nyyhhh, viikonloppu oli ja meni joo. ~ja ai hajo joku GemCereyn mainos säikäytti. XD~

Ajatus katosi. NNNIIII. Viikonloppu meni nyyh, mut onneks tänään alko Shoxxin skanneja ilmestyyy... x) <3 .. hurrhurr, Ruki on kuumis.


Wheeeee~Lauantai 21.05.2011 23:54

Eilen oli hauskaa med @hipe. (゜ロ゜) ... käytii vähän terassilla mutta vittu noi vanhat humalaiset sedät on vittumaisia. XD .. pitää tulla vineemää mun lävistyksistä ja tatuoinneista. =.=; .. vittu menis muualle jos niin ottaa päähän. > >

Mutta kivaaa oli, kerranki pääs omin jaloin kotiin ja suoraan nukkumaan. <3 Ei ollu edes krapulaa.

Ainiin, melkein unohdin et tilasin eilen VORTEXin ja uusimman SHOXXin. <3

FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY!Perjantai 20.05.2011 17:20

... voi vittu se soi mun päässä. XD .. mut hei jee, eka vapaapäivä kahteen viikkoon. <3 .. nyt on hyvä fiilis, huone siivottu, suihkus käyty ja niin edelleen, nyt vaan oottelee iltaa ja kaverii tänne et päästäis ostaa vähä alkomahoolia ja viettää iltaa. x)

Ja hitto, just mun työssäoppimispaikan ohjaaja soitti, ois tarvinu illaks apua ja ois jopa maksanu palkkaa ku käsi murtuneena on vaikee tehä töitä. > < .. ihan petturiolo ku en menny ku on muita suunnitelmii. :C

JA SITTEN VIELÄ. Mulla on issue. XD .. kun tässä varmaan kuukauden sisään saan sen iPhonen, niin hitto vie valkonen vai musta. D8 .. Ruki osti tänää valkosen itellee hurrrhurrr. ( *`ω´) En haluis olla ihan copycat, mut eka oisin halunnu mustan, nyt se valkonen houkuttelis. o ^ o; Oisko se valkonen blingimpi. x3 .. likaantuu mun käsissä.

Ei mulla muuta, hyvää viikonloppua~!

tumblr_llawcucL9J1qgi8b4.gif