IRC-Galleria

Juh tääl ollaan hengissä ja vahvana :D Kello on... noh just sopivasti päiväkirjaan kirjotukseen. Kattelen Varesta ja kuten huomaatte keskityn 100%.

Näin oikeesti viimeyönä niin kauheen painajaisen et itketti viä aamulla ku heräsin :( Olin itkeny unissanikin. Mistähän noi tulee... tai no kyl mä tiän. Mitä paskemmin asia menee, sitä enemmän sitä ajattelee. On sekin naurettavaa. Ottaa vaan päähän kun herää niin ottaa jo valmiiks päähän. Yleensä se alkaa vasta tossa 7 aikaan illalla jos alkaa ollenkaan. Harvemmin nykyään onneks alkaa. Mut tommosen unen jälkeen menee niinku koko päivä siihen et siität palautuu ja yrittää tajuta et mitään ei oo oikeesti tapahtunu.

Pitäs tänään pistää meneen USA:han vankikirjekaverille kirje ja pari kuvaa :D Siitä sitten ei sen enempää.

Mikähän siinä muuten on, et suomalaisissa elokuvissa äänet on aina ihan vit*illaan. Jos puhutaan niin joutuu pidättään hengitystään et saa jotain selvää ja jos siinä sanotaan jotain tärkeetä, niin ei saa selvää sittenkään. Mutta jos leffassa pannaan, niin sitten ne äänet on niin kovalla et naapurit luulee et meil on jokkut orgiat täällä.

Joo kuiteskin. Tänään meen takas Tampereelle kotia hetkeks aikaa, tai no katotaan ny kuinka pitkäks aikaa. Tänään illalla meen Hällään ainakin käymään. Toisaalta tekis mieli ottaa pari kolme, mut toisaalta ei ku ei se mua kuiteskaan mitenkään auta. Paha olo tulee vaan :D Eikä ees vit*ta mikään sillai et tarvis ottaa. On meinaa ainoo syy, minkä takia yleensä juon. Hauskaa osaan pitää ilmankin ja mielummin niin teenkin. Ei tuu sitten tehtyä mitään tyhmää. Annan muitten tyhmäillä mun puolesta, niin saan sitten laittaa kaiken niiden syyks ja olla itte ihan viaton kaikkeen. :D Hyvä taktiikka, eikö? No ei vaan, osaan kyllä kantaa vastuuni kaikista tekemisistäni. Joskus tuntuu et vähän liiankin hyvin verrattuna joihinki ihmisiin, joita tunnen. Mut siihen asiaan mä en voi vaikuttaa, eikä oo mun asiani saarnatakaan. Kaikki tekee niinku parhaaks näkee, kunhan ei vaikuta mun elämääni mitenkään mullistavasti. :D

Oho, menny näköjään ton Vareksen takia aikas kauan tähänkin hommaan :D Alotin kuitenkin joskus puoltoista tuntia sitten. Josko tää ois tällä kertaa taas tässä. Pitäs vähän tossa tiskata ja kattoo kaikki kamat kasaan ettei tuu sitten kiire kun on lähdön aika :D

Kattellaan, kiitos ja hei!

"Aika kerää sirpaleet on kyyneleet limaa
palat liittää yhteen ehjäksi ei kuitenkan
jos aikaa riittää se saattaa parantaa
vaan kuluu liian hitaasti se joka odottaa, saa odottaa

Tiedän miltä tuntuu elämä kun opettaa
se heittää kuraa pulpettiin ja hyvää tarkoittaa"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.