IRC-Galleria

DEATHMODE

DEATHMODE

_mental suicide_

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 01:24

Mistä on pieni minttu tehty, mistä on pieni minttu tehty?
Sokerista kukkasista inkivääristä kanelista;
Niistä on pieni minttu tehty !

Mistä on pieni nelli tehty, mistä on pieni nelli tehty?
Etanoista sammakoista koiranhännän tupsukoista
Niistä on pieni nelli tehty !

Kyösti Pöysti<3Keskiviikko 29.07.2009 16:55

" Syntymästä asti ihmiselle valehdellaan (Kätilöt: Onpa ruma vauva. Annetaan silti yhdeksän miinus, ei voi ainakaan meitä syyttää.) Tämä valhe on hyväksyttävä, koska ulkonäölle ei voi mitään. Kotona ihmetellään, miksei kukaan leiki sen kanssa. (Laakkosen äiti: Sä olet maailman kivoin poika.) Valhe, ei tietenkään ole. Elämä jatkuu ja tulee murrosikä. Usko alkaa jo horjua, mutta tsemppi jatkuu. Hän kusee joulujuhlissa boolimaljaan, syö liimaa ja varastelee. Murrosikäinen ruma finninaama kiinnostuu naisista ja yrittää väkisin. Kotona ihmetellään, miksi kaikki tytöt ovat huoria. (Laakkosen äiti: Ne ei vaan tunne sua kunnolla.) Valhe, mutta ostetaan. Usko horjuu lopullisesti. Viimeistään tässä vaiheessa elämään ilmestyy satunnainen onnistuminen, ihmisen pahin vihollinen. Kaunis tyttö jostakin syystä alkaa tykätä. Koulusta löytyy muutama samanlainen ja syntyy ystävyyssuhteita. Poika saa kesätöitä ja yhtä äkkiä hänellä on varaa mopoon. Mieti! Mopoon! Hän saattaa voittaa koulun pikajuoksukilpailun tai käy ilmi, että hänellä on luokan paras hemoglobiini. Satunnainen onnistuminen sekoittaa pään loppuelämäksi. Syntyy illuusio siitä, että elämässä kaikki on mahdollista. Syntyy harha. Syntyy Laakkonen. Mies, jolla on kovaa näyttöä. Avainpelaaja. Aloituskentällisen mies. Mies kaiken taustalla. Mies, joka ei tarvitse ystäviä, ei ymmärrä naisia ja jolla on luokan paras hemoglobiini. Hän pärjää aina. Mutta kun ei pärjää. Hän perustaa firman, joka tuottaa untuvatyynyjä Kanadasta. Ja itkee sitä, ettei tässä maassa saa yrittää. (Laakkonen: Tää maa on Albania, saatana!) Valhe. Albania on muualla. Miestä alkaa riivata. Ainoa pelastus on se, että joku tulee ja haukkuu pystyyn. Muuten ei tule herätystä. Työtoverit katoavat pikkujouluissa. Perhe katoaa mummolaan. Voittokulku on katki. Mies jää yksin ja riivaus vaan pahenee. (Laakkonen: Aaaaaaaaaaaargh!) (Repomies: Toi oli kamalinta scheissea, mitä oon koskaan kuullu. Ja nyt ulos, ettekä pelaa sillä koneella. Se oli paskaa!)"

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 15:48

Ääääää : <

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 14:23

Ihmeellistä, ku oon alkanu nyt heräilemään aikasin. Tänäänki heräsin kymmeneltä..
Ku tossa viikko sitten vielä nukuin aina johonki 13-15 asti..
Nooh, hyvä vaan, että saan unirytmiä vähän paremmaks, ettei sitten ens viikolla tule ongelmia duuniin lähtemisen kanssa :D

yhyyMaanantai 27.07.2009 22:02

nyt tuli tylsää. vaihteeks. viikko viel, et pääsee duunii.. kuolen tekemisen puutteeseen.

ÄRSYTTÄÄ!!Sunnuntai 26.07.2009 03:19

murh, tylsää vaa makaa sohval himas, ku en pysty liikkuuuuu!!! ;o
Ei ole kiva juttu ollenkaa..

Ja just viel eilen selitin ronnylle, janille ja anna-sofialle, et mä en nykyää kaatuile ikin kännis.. et mul on nykyää kännis hyvä tasapaino plaaplaaplaa... ja sit saman iltan vittu kaadun sillee, et nilkka menee paskaks..
vitun ihanaa.
Mintukka sanoo (18:12):
teen kuolemaa.. jalka nyrjähtäny nii pahasti etten pysty kävelee

† Leviathan † sanoo (18:12):
vitun känni ääliö

Mintukka sanoo (18:12):
kännis vähä juu sähläsin

† Leviathan † sanoo (18:12):
arvasin

auts..Lauantai 25.07.2009 16:09

ei pysty kävelee tän jalan kaa : <
kesti iha helvetin kauan kävellä mun huoneest tähä olkkarii, ku satttuu nii perkeleesti toho nilkkaa... vittuu ankst :D

+kännykän isonäyttö taas paskana eli en pysty lukee tai kirjottaa mtn viesteii.. niiinQ

[Ei aihetta]Lauantai 25.07.2009 09:21

vois oikeesti mennä nukkuu nyt khyl :D