IRC-Galleria

Jammu-Setä Torstai 26.06.2008 04:54

Antti Veikko Ilmari Siltavuori eli "Jammu-setä" (s. 29. lokakuuta 1926 – k. mahdollisimman pian) tuli tunnetuksi kahden 8-vuotiaan tytön murhaamisesta ja polttamisesta 3. maaliskuuta 1989.[1] Hänet oli jo aiemmin tuomittu muun muassa useista alaikäisten tyttöjen raiskauksista, omaisuus- ja siveellisyysrikoksista sekä murhayrityksistä. Siviiliammatiltaan hän on Anonyymien Pyromaanien Lastenkodin hoitotäti.

Tämän pellehermannihiuksistaan kuuluisa veijari kyseli Myllypurosta pari pikkulikkaa katsomaan koiranpentuja ja vei ne mökilleen. Koska koirat olivat mystisesti kadonneet, pettyivät lapset, ja poistaakseen lasten surun Jammu joutui murhaamaan ja polttamaan ne.[2] Jammu korotettiin prinssiksi tekonsa seurauksena, ja hän elikin loppuelämänsä linnassa, jossa hän sai nauttia useista rentouttavista kasvokylvetyksistä kiehuvassa vedessä sekä lyijypamppu-hieronnasta.[3]

Jammun ulkonäkö on sellainen, että ihmisissä syntyy spontaania aggressiota, joka purkautuu erilaatuisena, eettisesti oikeutettuna mukilointina. Jostain kumman syystä Jammun on vaikea saada ystäviä. Omasta mielestään Jammu on varsin lapsirakas. Silti monien unelmissa etelästä tuleva rautatie päättyy Jammuun.

Jammu on myös leimattu sarjamurhaajaksi nykyisin.

Jammu on jo vuosikymmenien ajan vastaillut nuorten terveyttä koskeviin kysymyksiin Suosikki-lehden
Jammu-setä -palstalla.

Koko nimi: Antti Veikko Ilmari Siltavuori (Äijä ei pitänyt nimestään ja hankki vanhoilla päivillään taiteilijanimekseen Jammu)
Syntymäaika: 29.lokakuuta 1926
Syntymäpaikka: lapsibordelli
Uskontokunta: uskoo pikkupillun voimaan
Kuolintapa: vartijan lukitsematta "unohtama" ovi, josta seurannut, moraalisesti oikeutettu, lynkkaus
Hiusten väri: kalju
Saavutukset: Lasten raiskaaminen, murhaaminen, polttaminen ym. vandaalitoiminta. Eroaa Michael Jacksonista jopa seksuaalisen kiinnostuksen alaikäisen kohteen sukupuolella ja murhaustavalla.
Miksi mainitaan Hikipediassa: kuuluisa "mukavien koiranpentujen kasvattaja", lasten makeannälän tyydyttäjä
Pilkkanimet: inhaöklötys, ali-ihminen, imbesilli, oksetus, pervobasilli, paskakasa, runkkuämpäri, näätä, pervouden ruumiillistuma, ihmisarvonsa menettänyt, sanoin kuvaamattoman oksettava örvelö, sadistinen paskaperse, paskasta rakennettu nukke, paras vaihtoehto Jammun oma nimi. Useiden mukaan pilkkaaminen mahdotonta.

http://hiki.pedia.ws/wiki/Jammu-set%C3%A4

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.