IRC-Galleria

DaanaSvan

DaanaSvan

★ Dolls Don't Eat ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

"Parhaita paloja" livejournalistaSunnuntai 10.12.2006 21:30

"Tomi ymmärsi mua niin hyvin eilen. Missä se Tomi on jonka kanssa puhuin eilen. Miksi täällä pyörii nyt enää Hiippari, se joka liikkuu kuin rotta ja on lutunen."

-Syyskuu.


"Koulu muistuttaa vankilaa. Se muistuttaa mielisairaalaa. Se on kaunis. Olen aina halunnutkin asua sisäoppilaitoksessa. Tai ylipäätään laitoksessa. Rakastan tätä paikkaa. Rakastan sitä, että tämä on ensimmäinen kokonainen päivä yhdestä kokonaisesta lukuvuodesta, enkä pääse pakoon. Rakastan sitä etten voi eristäytyä."

-Elokuun loppu.


"nizjik: äh, mul on sateenkaarisukat!"
"DaanaSvan: Äh, niin mullakin, paitsi et ne on mustavalkoiset...."

-Heinäkuu.


"Tiiäks sen ku ei mikään tunnu miltään ja silleen. Se tunne joka ajaa viiltelyyn, ylensyöntiin, varomattomiin kommentteihin ihanille ihmisille, söpöjen tuntemattomien poikien hiusten repimiseen... hedelmäpelin pelaamiseen aina uudelleen ja uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki rahat on menny... Tuliharja on ainakin toistaiseksi ihana asia, ei tarvi ku vilkasta sitä. En vieläkään tajua ihan täysin sitä. Että joka ikinen hetki tästä päivästä lähtien mun käsivarressa on lohikäärme. Että kaikki näkee sen. Tosi outoa. Se on niin iso. Ja niin musta ja niin oikea tatska. Tekee musta niin erinäköisen. Melkein kauniin. Mutta ihan tosissani kaunis - melkein - mä olisin jos painaisin 10 kiloa vähemmän. Tai 20."

-Heinäkuu.


"Mun saksa on kyllä pahemmin ruosteessa kuin äidin pyörä."

-Heinäkuu.


"Tällä kertaa uni oli harsoinen ja sekava, mutta silti selkeä."

-Heinäkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.