IRC-Galleria

DaanaSvan

DaanaSvan

★ Dolls Don't Eat ★

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Älä lue jos et halua spoilaantua ;)

Cindy tunnustaa Sebastianille, ettei saa Eliasta mielestään. Myöhemmin Cindystä huolestunut Tuukka vie naisen rentoutumaan kylpylään, jossa kuulutetaan Elias-nimistä lasta.

Sepon viettelyssä epäonnistunut Ulla ei suostu myymään omaa osuuttaan Talotaikureista Sepolle. Huolestunut Seppo pyytää Ismoa puhumaan Ullalle järkeä.

Panu saa potkut töistä pahoinpitelysyytteen takia. Sievisillä vietetään Norjaan lähdössä olevan Jirin läksiäisiä. Myöhemmin käy ilmi, että Joonatan onkin lähtenyt Jirin sijasta reissuun.

Sebastian ja Ulla allekirjoittavat kauppakirjan Talotaikureista. Aamulla Ulla menee Taalasmaille hyvästelemään ja järkyttyy tajutessaan, että Sebastian on Helenan poika.

Katariina pyytää Ossilta tukea lääkkeiden käytön lopettamiseen. Ossi takavarikoi Katariinan pillerit. Töissä Katariina huomaa kärsivänsä vieroitusoireista juuri, kun Miika pyytää hänet leikkaussaliin.

Sampo jää kiinni Nikon lavastamisesta eikä Peppi tahdo kuulla pojan selityksiä. Ossi kertoo Isabellalle Sampon toilailuista, ja Isabella antaa Sampolle potkut. (JEAAAAAAHHHH !!!)

Niko pitää seuraa yksinäiselle Katariinalle ja kaksikko päätyy petiin. Myöhemmin Peppi menee Vainioille pyytämään Nikolta uutta mahdollisuutta. (o__O muistakaa ne katseidenvaihdot sillon....)

Ismo ei saa Elsaa puhelimella kiinni, ja bussi Karjalaan lähtee ilman heitä. Ismo löytää Elsan tajuttomana kaupasta ja soittaa ambulanssin.

Helena pitää hääpalaveria Isabellan ja Ullan kanssa. Helenaa alkaa ahdistaa kaksikon ylitsevuotava avuliaisuus. Myöhemmin Ulla ja Isabella lisäävät aineksia Helenalle tarkoitettuun viiniin.

Venla saa Heidin ja Pepin uskomaan, ettei hän houkutellut Jiriä ja Nikoa sänkyyn. He pelasivat vain räsypokkaa. Myöhemmin Venla haukkuu Jirin, joka lupaa tarjota sovintokaljat.

Jenni ja Cindy ovat molemmat Jardinin mainoskuvauksissa. Seuraavana aamuna mainosmiehet tuovat spahan uusia kuvia, joissa Jennin yllätykseksi komeileekin Cindy.

Helenalle tarkoittamaansa viiniä juoneiden Ullan ja Isabellan sekavat touhut herättävät hämmennystä Sepon ja Helenan hääseurueessa.

Kaukovaarat valmistautuvat lähtöön. Pihlajakadun väki auttaa heitä muutossa. Ismo ei meinaa uskoa Elsan testamenttia todeksi. Sitten käy ilmi, että Elsalla on tytär. (Kaukovaarat? Muutto? Voiko tämä olla totta *_*)

Lasse järjestää Senegalista vierailulle tulleelle kollegalle, Sonyalle, majoituksen. Paula odottaa Lassea kotona illallisen kera, mutta Lasse viihtyy paremmin Sonyan seurassa.

Seppo pettyy, kun Sebastian ei suostukaan myymään osuuttaan Talotaikureista. Niko suuttuu nähdessään Katariinan ja Miikan läheisissä tunnelmissa.

Todistaakseen kykynsä Sepolle Sebastian palkkaa nopeasti uudet työntekijät, Kimmon ja Harrin, jotka ovat hänen entisiä linnakavereitaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.