IRC-Galleria

Danica

Danica

..OnSeJännä..

Blogimerkintä

« Uudempi -

Sähköpostia Liberolta.. :D :DSunnuntai 23.08.2009 02:40

Hei!
Kosketusnäyttö ja rakastava hoito on yhtä tärkeää, että pienen lapsen ruokaa, nukkua ja juoda. Se on jotain niin yksinkertaista kuin hyvinvoinnin, kehityksen ja tuntea rakastettu.

Ihonhoito on noin kaksi asiaa. Se on fyysistä osaa, jossa puhutaan ihon niin, että se pysyy pehmeä ja sileä, ja se on osa, jossa puhutaan kosketusnäyttö ja viestintä rakkauden.

Oletko huomannut, miten lapsi reagoi, kun pidät sitä lähellä kehoa, hierovat pieni elin hieman öljyä, tai pidä sitä kädessäsi? - Hengityselin tullut hiljaisempia, lapsi rentoutua ja joillakin lapsilla myös nukahtaa kun kosketetaan.

Sinun touch edistää lasten terveyttä
Tutkimus osoittaa, että huolehtiva touch saat vastasyntyneen lapsen syke ja hengityksen tuulen alas. Huuto vähemmän, on turvallisempi ja helpompi oppia, kun se saa enemmän.


Hyvä ihonhoito on enemmän kuin vain
fyysinen hoitaa ihoa
Kun voitele lapsen iho voi olla hyvä idea ajatella, että hoito iho voi olla paljon enemmän kuin pelkkää fyysistä hoitoa. Vie aikaa, esimerkiksi voitele pienet kädet ja jalat kermalla. Myös antaa lapsen vauva hieronta yli koko kehoon hieman baby öljyä.


Turvallisuuden lapsen puolesta
Ei ole väliä, miten haluat vaaliminen lapsen iho, se on aina aluksi, että tuntisit olosi turvalliseksi baby ihonhoitotuotteet käytät.

Toivomme, että saatte valita tuotteistamme. Olemme päättäneet jäljentää Libero Vauvanhoito valikoima extra lieviä ja Suojaavat ainesosat räätälöidyt lapsille Ehud joilla on erilaiset tarpeet kuin vanhemmat ihoa. Libero Vauvanhoito perustuu muun muassa Pohjoismaisen rypsin ja sokerijuurikkaan luonnosta, Joka on osoittautunut rauhoittava vaikutus ja pleiende arkaluonteisesta babyhud.
Ei mikään Libero tuotteet sisältävät hajusteita, väriaineita tai maaperään, ja ne ovat luonnollisesti Svane merkitty ja täyttää tiukimmat ympäristönormit.

Ystävällisin terveisin

Mette Thoresen
kätilö ja sairaanhoitaja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.