IRC-Galleria

DanyelaG

DanyelaG

itkee onnesta,rakas poikamme on täällä<3

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

måndag..blääääh!Maanantai 28.11.2005 11:32

eli maanantai blääääh=( tulin hetki sitten kouluun tai oikeestaan yli puoli tuntia sittem..eikä opetus vieläkään alkanut! jouduin pyöräileen uudelta kodilta asemalle tänään..just kerkesin=) soitin just konttiin ja ne tulee hakemaan jotain vanhoja huonekaluja..kämppä pitäs siivota tänään ja viedä avaimet et joku pääsis kattomaan sitä..ituttaa kun tulee kiirus tehä kaikkee..vaatteet on kaikki vielä uudella kämpällä jätesäkeissä ja muutaki tavaraa.pitäs jaksaa purkaa ne ja laittaa paikoilleen..! ihana siellä' on kyllä ollu asua..ihana nukkua ja saunoa--*hih=)
viikonloppu meni kiireisesti..perjantaina muutettiin huhu..ja lauantaina oltiin sitten siellä vaasassa..käytiin ensin pelaa bilistä..sit fixattii hotellilla ja mentiin teatteriin (tukkijoella)!!!!suosittelen..oli aivan mahtava!!!!!=)
sit kymmenen jälkee mentiin fransmanniin syömään..nam nam!
sit mentiin royaliin jatkamaan..oli siel hirvee jytä..mut ei yhtään huvittanu..paikka täynnä ihmisiä..sit mun maha oli niin iso etten jaksanu liikkua.mut ihan kivaa oli..ainakin kun pääsi taas edes pieneksi hetkeksi poies..!
kahen viikon päästä pidetään sit tuparit..eli ensi viikonloppu pitää ottaa iisisti=)
nyt koulujuttuja! moro sano poro!<3

oot sä terroristi??Keskiviikko 23.11.2005 12:45

moro sa poro! koulussa ollaan..photoshoppaillaan..ei mitään uutta oikeastaan....huomenna en tiedä onko koulua vai mitä..joni on ainakin poissa..että antaako etätehtävää...?etätehtävää pukkaa=)
eilen saatiin kasattua hyllyt sun muut..sohvat milloin te tulette???
pitäs tulla tänään tai huomenna..pakko!! et pääsee muuttaakin joskus!
nukuin taas yöni huonosti.....todella huonosti..mietin että milloin mun puhelin soi taas puoli viiden aikaan yöllä ja jotain hirveää on tapahtunut...*flashback* onneksi se ei soinut!!!!! niinkuin viime vuonna samaan aikaan!!! en sitten millään saanut kuitenkaan nukuttua..yörin ja pyörin..puoli unessa..prkl!
ois pitänyt tulla kahdeksaksi mutta ei millää jaksanut..niinpä tulin yhdeksäksi....
kello puoli yksitoista..syömään...maha tahtoo ruokaa...
tänään pitää koulun jälkeen käydä anttilassa ja katsomassa jotain paitaa viikonlopuksi..sitten olikin kai pyykkitupa...ja käyn viemässä papalle kynttilän..semmonen keskiviikko...
<3: din...danni

piiiiipiiiiiiiTiistai 22.11.2005 17:48

piiipiii pikkunen lintu..mie oon pipi!!!!!!!
pikkasen pipiiiiiiiii!!!!
kotona...istunu koneella aamusta asti..tehny saitteja sun muuta...värkkäilllä..oli tarkotus pelata crash bandiquuttia (en mie tiiä miten kirjotetaan)..what ever what ever..i do what i whant..mut emmie kerkeekkään ku pitääpäs alkaa mennä suihkuu sit uudelle kartanolle kun se uusi pesukone tulee..
en siis ollut tänään koulussa.ku oli pipi..ja nukuin yöni huonosti kun muistin että tasan vuosi sitten menetimme tärkeän ihmisen!!!!r.i.p!!!!!!
täytyypi viedä kynttilä palamaan.......
eipä kai muuta.....
<3
- Vanhemmat »