IRC-Galleria

Dape

Dape

Uus vuos ja uudet kujeet!

Blogimerkintä

« Uudempi -

PIPEFEST 2007Perjantai 10.08.2007 19:10

Huhhuh.... Sekasin olevia ihmisiä... Rinkejä... Oksennusta... Paskasia housuja.... Epämääräisiä viinaflindoja..... Beeffejä.... Kameroita.... Videoo..... Vitusti saunomista...... 1400 kilsaa..... Kauniita naisia.... bändäreitä...... Random-kulttuuri...... Hoppii..... Jägerii..... Frendit.....
AAH... TÄÄ ON PIPEFEST!!!

Eli nytkun tiedetään että mistään pyhäkoulusta ei oo kyse niin voisin hiukan tarkemmin kertoo miten Kreivin porukan reissu meni, kaikkea tätä kertomaani todistaa sadat valokuvat ja 180minsaa videokuvaa.....!(DVD myöhemmin poistettavissa allekirjoittaneelta)

Eli keskiviikko(1.8.2007) oli tuo pyhä päivä jolloin lähdettiin matkaan.... Lähettiin kahessa porukassa eli niin kutsutussa Laitila-porukassa johon kuului Tume,Allekirjoittanut,Lauri ja Janniina! ja Turku-Porukassa johon kuului TR,SR,RK,JN ja VL (Riku,Serena,Rekku,Jonas ja Ville)
päästiin lähtee laitilasta about klo 23.30... kun Tumella oli viel töitä tuona iltana niin se tuli Eurajoelta suoraan Laitilaan..:) Matkan varrella muisteltiin niin 2004pipen vaiheita kun myös nukuttiin.....

Ensimmäisen etapin päätös olikin Hervanta jossa sitten käytiin hiukan täydentämässä viina varastoja Laurin kämpiltä.. Tämän jälkeen olikin vuorossa pysähdys Oriveden ABCeellä joss vihdoin ja viimein koplamme kokookntui... eli Laitila porukka yhdistyi Turku porukan kanssa! Ja kohtaaminen oli mitä iloisin ja savuisin...:) Oriveeltä sitten kulkuueemme sitten lähtikin kohti Jyväskylää ja Vaajakosken kuuluisia pandoja...:) Täällä piimmekin sitten seuraavan stopin.... ja perinteiset pandapromot tuli napsittua...... (harmi vaan et kuvista tuli semi-paskoja)


Sitten ajeltiinkin rauhallisin mielin kellon lyödessä aamuyötä... inserttejä otettiin ja muutenkin jengi oli ihan hyvissä fiiliksissä menossa kohti vuokattia.... Bensarahoista tuli jälleen hiukan sotkua mut eiköhän niistäkin ole nyt jo selvittu.... Ja kellon lyödessä aamu yhdeksän oli karavaanimme päässytkin Kajaanin jossa suunnitelmana oli napata kyytiin Iitu ja Piksu..... Mutta aluksi menimme Kajaanin ABCeelle oottelemaan Mimmi jolla oli parturi aamulla!! ABCeellä sitten törmäsimmekin Janiin ja Jetroon jotka ovat kans lähteneet Laitilasta kohti Pipee..:) Heidän kanssaan sitten heiteltiinkin frisbiitä ja kuunneltiin musiikkia.... Kunnes sitten otin puhelun liittoon ja tiedustelin että olisiko mahdollista saada mökki jo hiukan aikasemmin kun ollaan kuitenkin niin ajoissa paikalla.... MUTTA EI!! Täti vaan kertoi iloisesti puhelimessa että saatte sen vasta klo 16.00!

Sitten vaan miettimään Että mitäs vittua nyt tehään..... kun ei voinut rupee dokaamaankaan kun piti jossaivaiheessa kaupassakin käydä....:) Lähdettiin "apsilta" sitten Kajaanin citymarkettiin(vai oliko se prisma) jossa törmättiin vihdoin ja viimein Iituun ja Piksuun.. Sitten vaan pähkäiltiin ja pohdittiin että miten jatketaan ja päätettiin sit vaan lähteä kohti Vuokattia...:)

Siellä sitten istuttiin Hesen pihalla ja vielä tieto DMXän peruttamisesta synkisti fiiliksiä entisestään.... Itseäni vitutti tuolloin aivan vitusti.... piti istuu siellä viis tuntii ilman mökkiä,ruokaa,viinaa....
Välillä sit käytiin hakemassa hesest mättöö... ja odotettiin ja odotettiin.... Kolmen aikoihin tehtiin Laurin ja Peltsin kans jo oikeen tanssi millä me saatais särjettyä respa tätien kova sydän, mutta varttia vaille neljä sitten saatiin jo avaimet ilman mitän tansseja ja päästiin römyämään Kreivin tiloihin!

Skobet ja soittimet ekaks sisään ja tässä kaikessa tohinassa järjestettiin jotenkin yöpaikat sek ruvettiin miettimään Sotkamoon lähtöä..... Ja Perus akseli vedettiin eli K-kauppa - Alko - Lidl, josta hain peruslonkerot ja blisanderit...:) (ja alkosta tarttui myös matkaan Kissanminttuja)

JA kun kuskit saivat kurkkuunsa ensimmäiset hivelevät alkoholinannokset niin julistettiin PIPEFEST 2007 alkaneeksi, äijät römysivät saunaan ja naiset taisivat järjestellä tavaroita tai jtn....
Täss tohinassa sitten selvittelin mein mökin viimeisen jäsenen tilanteita mutta onneksi hän oli vasta jossain iisalmessa(vai olik se niin et hänen kyytinsä Kajaanista Vuokaattiin oli siellä) joten meillä oli aikaa vielä saunoa ennenkun lähdin hakemaan Siniä hesen parkista..:) Sitten päästiinkin hakee Siniä sielt parkkikselta ja matkalla mökille allekirjoittanut ei sit oikeen hahmottanut maastoa, katsoin taaksepäin kun Marja ja hänen miehensä sielt kömysivät niin samalla löysin itseni suutelemasta kannon kanssa......(älä kysy enempää) Tästä olikin hyvä mennä sitten ensimmäiseen kuvauspalaveriin!!





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.