IRC-Galleria

Vihdoin hiukan talvisempaa!Maanantai 15.01.2007 13:27

Niin, täällä tosiaan sato lunta tuossa pari päivää sitten... eilen se oli lähinnä loskaa. Nyt näyttää jo vähän paremmalta, aurinko paistaa ihanasti ja pakkasta taitaa olla aste-pari ^^ Saapa nähdä miten pitkään tätäkin kestää. Tunnin päästä pitäis lähteä Tikkurilaan käymään siellä VAV:lla. Eksyn sinne kuitenkin x). Koskaan en ole sinne linja-autolla mennyt, joten pitää pysyä aika tarkkana siitä missä kohti pitää jäädä pois... kunhan nyt tunnistaisin sen kohdan, loppu onkin sitten kohtalaisen helppoa :D

Helsinki/Vantaa on kyllä siitä huono asuinpaikka, että täältä löytää mitä vaan. Ja koska minä haluan vähän kaikenlaista tavaraa aina ostella, niin rahaa kuluu usein aika typeriinkin juttuihin.
Olen kyllä onnistunut hillitsemään itseni kohtalaisen hyvin (siis en), en ole ostanut 'kun' manga-trilogian, kaksi bonsai-puuta ja kengät Morticialta.
Manga oli aika jännittävä kokemus, koska se oli käännetty suomeksi... englanninkielinen versio olisi ollut parempi, veikkaan. Jotenkin kaikki vaan kuulostaa suomeksi niin... typerältä. Ja olihan se muutenkin vähän hassu sarja, tarkoitettu romantiikasta pitäville (eihän siinä minustakaan hiukan pienemmissä määrin mitään vikaa ole..). Hienosti se kyllä oli piirretty. Siinä pääsyy miksi ostin.
Bonsai-puut taas.. noh. Ei kai minun tarvitse selitellä... ne on bonsai-puita! Ihania sellaisia vielä ^^. Tosin toisesta yksilöstä vaihdan ruukun heti kun mahdollista, ja kunhan löydän jostain oikeanlaisen. Se kun on nykyään laitettu sellaiseen neliskulmaiseen, korkeaan läpinäkyvään ruukkuun... o.O Ja kaikki ruukussa oleva ei ole edes multaa.
Toinen puu varmaan kukkii kohta :D. Siitä tulee varsin mielenkiintoisen näköistä, siinä on muutamia valkoisia nuppuja. Toivottavasti en onnistu tappamaan sitä raukkaa ennen kun ne aukeaa. Niitä kun pitää kastella kerran päivässä, ja minä olen tähän mennessä onnistunut pitämään hengissä vain kaktukset, jotka vaativat kastelua muutaman kerran vuodessa... ^^'
Kengät... kengät on hienot :D. Tai olisivat hienot, jonkun muun jalassa. Kasvan aika runsaasti pituutta kun laitan nämä jalkaan. Mustat, sirot (kyllä, jopa minun lättäjalkani sopivat mainiosti kenkiin), korkeakorkoiset, nahkaa. Erittäin vaikea kävellä, joutuu sipsuttamaan. Ja kun minä normaalisti vaan hömpsötän menemään, niin... no. Voitte kuvitella. Vartta näissä on puoleenväliin säärtä, ihastuin enemmän saman mallin pitempivartiseen versioon, mutta koska en ole PVC:n ystävä ja nahkaisia ei ollut oikean kokoisena, päädyin näihin. Se pitempivartinen olisi ollut jotenkin nilkasta sirompi. Minulla on kyllä mielessä asukokonaisuus, jonka aion pikkuhiljaa hankkia Morticiasta ja lähteä sitten kadulle käpöttelemään :P
Tällä erää tyydyn vain siihen, että harjoittelen kävelemään edes hiukan vähemmän typerännäköisesti näillä kengilläni ja totuttelen jalkani näihin. Nämä kengät nimittäin tappaa nilkan >.< ... ja oikean jalan varsinkin. Se kun aina on niin hankala.

Mutta, tältä erää taasen, sayônara!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.