IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Vastaus haasteeseen.. :PMaanantai 06.02.2006 00:32

Vastaanotin tuossa vähän aikaa sitten haasteen Linionalta; minun piti keksiä viisi omituista asiaa itsestäni ja kirjoittaa ne tänne päiväkirjaan ylös. No… pidemmittä puheitta, tässä tulokset:

1. Harrastan ruokani ’erottelua’. Eli jos ruokana olisi vaikka perunoita, lihaa ja vihanneksia, niin minä söisin kaikki erillään. Ei missään nimessä lihaa ja perunaa samaan haarukalliseen! Joskus menen jopa niin pitkälle, että syön vihannkesista erikseen esimerkiksi maissit, herneet ja paprikat…

2. En sitten tiedä että luokitellanko tämä tarpeeksi oudoksi asiaksi, mutta aina välistä minä rupean hihittelemään yksinäni. Näennäisesti ilman syytä. Joskus vaan tulee mieleen niin outoja asioita (missä ei muitten mielestä olisi mitään hauskaa) siinä maailman menoa pohdiskellessani, että on pakko ruveta nauramaan.

3. Kun menen kotiin niin minun on kerta kaikkiaan pakko laittaa tietokone päälle ja musiikki soimaan, vaikka en koneella mitään muuta tekisikään. En oikein osaa olla ainakaan kotona ilman musiikkia…

4. Jotenkin omituisesti linkittyneenä edelliseen: jos olen vaikka käymässä nukkumaan, niin en millään voi sammuttaa konetta siten, että jokin kappale jäisi kesken. Aina on pakko kuunnella kappale loppuun ja sammuttaa Winamp ja kone äkkiä ennen kun seuraava kappale pääsee soimaan.

5. Aina kun tulee auto vastaan esimerkiksi kun on automatkalla, tai kun kävelee kaupungilla, niin minulla on pakkomielle tunnistaa sen auton merkki. Joskus kun oikein olen keskittynyt johonkin muuhun niin tätä ei tapahdu, mutta muulloin..

Omituisia piirteitä rupesin keksimään vaikka kuinka monia nyt kun mietin, jotkut enemmän ja toiset vähemmän omituisia. Mutta nämä viisi nyt tuli ensimmäisenä mieleen niistä mitä muut saattaisivat pitää outoina.
No tämän voisin vielä lisätä: en vain osaa kirjoittaa mitään kaikkein yksinkertaisintakaan asiaa lyhyesti… kuten yllä olevasta huomaatte.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.