IRC-Galleria

Yksin 'kotona'Perjantai 02.02.2007 22:10

Marjo ja Jake tosissaan on Jaken siskolla, minä jäin tänne yksin... koirien kanssa.
Mikä on kyllä ihan mukavaa, sulosia otuksia molemmat. Käytiin just Chilin kanssa lenkilläkin, siellä sataa. Vettä.
Nyt on ollut ihan mukavaa tosissaan kun siskolla on nuo koirat. Mutta minkähänlaiset vierotusoireet minulle tulee, kun muutan sinne omaan kämppään ja siellä ei sitten löydy muuta kun korkeintaan pari villakoiraa sängyn alta? Pelottavaa. Tekis kyllä mieli hommata oma koira, rodunkin olen jo päättänyt. Tai oikeastaan on pari vaihtoehtoa: 1. Akita Inu (Hoppanuoli!), en tosin tiedä että haluaisinko japanin- vai amerikan akitan... 2. Bullterrieri. Okei, se ei kyllä ole ihan ensimmäiseks koiraks sopiva x)... vaikka ei akitakaan. 3. Valkoinen paimenkoira. Tosin niillä on tietty ihan samat viat kun sakemanneissakin... 4. Joku 'sekarotuinen piski' vaikka löytöeläinkodista :)
Ja onhan niitä ihania rotuja paljon muitakin, esimerkiks Dopperi ja Beauceron. Mutta Akita olis vallan mainio. Itse asiassa ensimmäinen rotu mistä olen oikeasti kunnolla innostunut, jaksanut ottaa siitä selvää (tosin hintaa en tiedä... enkä ehkä haluakaan.). Narttukoiran vois kyllä hyvällä tuurilla saada vähän halvemmallakin, jos olis valmis käymään näyttelyissä ja teettämään sillä pentuja. Enkä minä uros Akitaa ihan heti taida ollakaan hankkimassa :P
Mmh... tässä minä vaan kuuntelen Miyavia ja haaveilen omasta koirasta. Ei hittolainen mikä koirakuume o.O Valitettavasti nyt vaan ei ole oikein hyvä aika hankkia koiraa, vaikka varaa olis ylläpitää se. Kun toivottavasti pääsen opiskelemaan, niin sitten vois olla hiukan hankalaa pitää koiraa. Valitettavaa, mutta totta.

Vaihdoin tuossa viikko sitten työpaikkaa, minusta tuli siivooja xP Ihan mukavan oloinen paikka, mukavia ihmisiä... ja tosi rankka työ fyysisesti. Varsinkin kun se alue on niin iso, että pitää koko ajan olla juoksemassa paikasta toiseen. Ja kun en ole tuollaista ruumiillista työtä tehnyt pitkään aikaan, niin... toivon vaan että siihen totun taas. Tälläkin hetkellä sellanen olo kun muutama paikka olis vähän rikki :D Tänään koin ensimmäisen järkytykseni kun olin siivoamassa miesten vessaa... xD ... ehkä ei siitä sitten kuitenkaan enempää. Minä olen lihonut. Jos ketään kiinnostaa.

Omaan kämppään muutan näillä näkymin seuraavana viikonloppuna, ens perjantaina menen varmaan Savonlinnaan ja sitten lauantaina tuodaan kamat peräkärryllä tänne Vantaalle. Mukavaa ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.