IRC-Galleria

Home sweet home...Maanantai 14.05.2007 00:39

Tiksissä taas!

No nyt on A-kortin teoriatunneista puolet käyty... :D Tunneilla lähinnä käsiteltiin sitä tosiseikkaa että moottoripyöräily on paljon vaarallisempaa kuin henkilöautolla ajo (kas kummaa... :P), ja niitä seikkoja miten turvallisuuttaan voi edes yrittää parantaa.
Sitten seuraavan kerran kun Savonlinnaan menen käymään (14.6 - 17.6), pääsenkin kokeilemaan ihan ensimmäistä kertaa pyörän ajoa käytännössä.... voi tulla erittäin mielenkiintoista :D Sillon on myös loput teoriat.
Heinäkuun ensimmäisellä viikolla tulenkin sen kortin takia viimestä kertaa (No, riippuen siitä että moneenko otteeseen joudun ajamaan käsittely- ja ajokokeen xP) Savonlinnaan, viivyn varmaan koko sen viikon.

Tämä viikonloppu oli kyllä ainakin tosi mukava (opettajan onnettomuuskertomuksista huolimatta), enkä oikein nyt malttais odottaa seuraavaan kertaan. Ties vaikka pääsis kavereitakin kattomaan sitten taas. Kiitoksia Tiina ja kaikki Tiinan synttäreillä olleet, minulla ainakin oli tosi hauskaa!

Mutta nyt tämä yliväsynyt yksilö menee nukkumaan, jos saa taaskaan unta :D. Tosi ihanaa kun joskus (Lähiaikoina harmittavan usein) vaan pyörii sängyssä eikä vaan saa unen päästä kiinni vaikka miten väsyttäis....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.