IRC-Galleria

Teatteriristeilyn jälkipuintiMaanantai 02.10.2006 13:44

Vaikea uskoa, että siitä on mennyt jo päälle viikko, teatteriristeilystä meinaan. Aika mennyt todella nopeasti, minun päässäni siis. Mutta, mukava reissu oli ja hiton kivaa oli. Oli kaljaa, kavereita, tupakkia, tissejä, ruokaa, salmiakkia ja kaikkea muuta mukavaa. Käynpä tässä läpi kaikki ikimuistoiset momentit risteilyltä.

Caro (vai Karo, kirjoitusasu jäi mysteeriksi) oli aika jännä tyyppi, ihan kännissä ja sen takia vallan mainiota juttuseuraa. Siinä oltiin, mie, Lauri, Sami, Caron kamut + Empun & Pikku-Samin posse, vedettiin Laurin ja Samin kanssa sikaria meidän murskavoiton puolesta ja pohdimme syvällisyyksiä, kuten sitä kuinka monen kanssa Caro on ollut sängyssä. Ja että Sami on melkein kuin Jammu. Paitsi että Sami ei polta kersoja. Olisiko ollut tätä ennen kun olimme diskossa, sielläkin juhlimassa finaaliin pääsyä. Symbolista: Siellä soi Lordin "Hard Rock Hallelujah". Örisimme Samin kanssa sanoja, kurkku meni käheäksi moisesta rääkkäyksestä. Ja tanssin Michael Jacksonin "Thrilleriä". WOU! Pyysin Lauria mukaan mutta ukko valitteli ettei jaksa. Vitun lusmu, ainahan yhden tanssin jaksaa vetäistä.

Kyrpi se, että hotellihuoneessa ei ollut telkkaria. Ja se että ikkunaa ei ollut, joten ahdisti hitosti nukkua sellaisessa pienessä tilassa, etenkin kun Ville kuorsasi alapedissä ihan saatanan lujaa, persekin tärisi sellaisessa kuorsauksessa. Yhdessä vaiheessa ehdin säikähtää että Ville veti oksut sängylleen, kun kuului ensin sellainen puklaus ja sen jälkeen Tiitinen sanoi:"Eeeeeiiiiiiiiii" Myöhemmin selvisi että ukko näki painajaista. En edes uskalla ajatella, mikä voisi olla sellaisen tyypin kuin Villen pahin painajainen. Hrr.

Vedimme hyvin sen improskaban. Onneksi aiheena oli Italia, niin pääsimme vetämään Pedrot lavalla (PEEEDROO!!). Noh, tuo finaalikisa meni sitten toisella tavalla. Mutta hei, pääasia että finaaliin päästiin. Ja että annettiin Lappeenrannalle turpaan. Go Irti!

Bussimatkat olivat varsin... mielenkiintoisia. Ainakin parille prätkäkundille. Ja siinä matkan aikana ehti tutustua paremmin koko teatterin mukeloihin, Empusta löytyi PALJON uusia piirteitä, en ole koskaan kuullut kenenkään imitoivan Kippari-Kallea niin hyvin. Harmi vain että linkassa ei ollut vessaa, niin piti pidätellä kauankin että pääsi oksulle/kuselle/paskalle. Pisteet linkkakuskille kun jaksoi kestää meitä <3

Kaiken kaikkiaan oli ihan mahtava reissu, ja oli suorastaan kunnia jakaa se lava sellaisten ammattilaisten kanssa. Kippis! Mutta hei, nyt kyllä pitää käydä syömässä. Ja tsilleen. Shalom!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.