IRC-Galleria

Kannattaako mennä naimisiin?Torstai 18.09.2008 18:28


Kolme naista, yksi single, yksi kihloissa ja yksi jo kauan aviossa ollut tapasivat toisensa.
Yhdessä he päättivät keksiä jotain kivaa.
He päättivät kokeilla miten he saisivat miehen parhaiten vieteltyä.
He päättivät pukeutua mustaan nahasta tehtyyn paljastavaan bodyyn, korkokenkiinja että he meikkaisisivat itsensä viettelevästi.
Naiset päättivät toteuttaa suunnitelman illalla kun mies tuleee kotiin.
Seuraavana päivänä he tapasivat toisensa ja he vertailivat kokemuksiaan.


Single kertoi:
Hän kertoi pukeutuneensa sovitulla tavalla ja että kun poikaystävä tuli ovesta hän kiljahti villistija he rakastelivat heti neljästi suoraan eteisen lattialla ja ilta oli muutenkin ihana.

Kihloissa oleva kertoi:
Hän sanoi pukeneensa sen nahkaisen mustanbodyn ja korkokengätja oli rajannut vielä silmät saadakseen viettelevän katseen aikaiseksi.Eteisessä odoteltuaan oli tullut kylmä joten hän laittoi sinikettuturkkinsa olkapäille ja odotteli vielä miestään.Kun mies oli tullut kotiin hän oli riisunut turkin nähdäkseen mitä naisella oli sen allaja karjahtanut villisti ja suudellut kihlattua joka paikasta ja sen jälkeen makuuhuoneessa rakasteltiin villisti kahteen kertaan.

Naimissa oleva kertoi:
(Hieman pettyneellä äänellä)
Puin sen upean uuden mustan nahkaisen paljastavan bodyn, laitoin ne ihanat korkokengätja meikkasin itseni huolella ja näytin siis tosi hyvältä ja seksikkäältä.Kun mies tuli kotiin hän meni suoraan sohvalle maata,otti kaukosäätimen ja huusi:- Kuules batman, mitä meillä on ruokana tänään?Sellaista se on se aviossa eläminen....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.