IRC-Galleria

PAPUKAIJATorstai 27.11.2008 18:30


Eräänä yönä murtovaras murtautui taloon. Hän katseli taskulampun valossa ympärilleen etsien arvoesineitä. Juuri kun hän oli nostamassa CD-soitinta säkkiinsä, kaikui pimeydestä outo ääni sanoen: "Jeesus katselee sinua". Murtovaras sai melkein sydänkohtauksen, sammutti taskulamppunsa ja jähmettyi paikalleen. Kun hetkeen ei kuulunut mitään, jatkoi hän etsimistään. Juuri kun hän oli irrottamassa stereonjohtoja, kuului pimeydestä kirkas ääni: "Jeesus katselee sinua".

Täysin sekopäisenä pelosta,murtovaras alkoi katsella taskulampun valossa ympärilleen etsien äänen alkuperää. Lopulta taskulampun valokeila osui huoneen nurkassa olevaan papukaijahäkkiin. "Sinäkö puhuit äsken", murtovaras kysyi papukaijalta."Minä se olin", papukaija tunnusti. "Yritän vain varoittaa sinua". Murtovaras rentoutui, "Varoittaa minua, kuka sinä oikein luulet olevasi? ""Mooses",vastasi papukaija."Mooses", murtovaras nauroi, "minkälaiset ihmiset antavat papukaijalleen nimeksi Mooses?

""Sellaiset, jotka antavat rottweilerilleen nimeksi Jeesus" vastasi papukaija....

Tällänen fiilisKeskiviikko 26.11.2008 18:10

Marraskuu
Eilen torin laitaan kasvoi mandoliinipuu
Marraskuu
Nyt on sen kuoreen kirjoitettu baby I love you
Mä kapakassa juopottelin sylissäni dinosauriin luu
Marraskuu
Tänään huoneeni mä sotkin kun sua taas niin ikävöin
Nyt kaipuun kaatopaikkaa täällä kuivakurkkurotta isännöi

kertosäe:
Ohi syyskuun
Läpi repaleisen lokakuun
Kaipuun kaljakori kilisee
Yli taivaan
Päivät niinkuin varisparvi
Raahautuu
Mua vaivaa
Ikävistä ikävin
Milloin baby palaat takaisin
Etkö tiedä
Voi yksinäisen miehen viedä
Marraskuu

Marraskuu
Taas TV syliin paiskoo palavia halkojaan
Marraskuu
Käy ihmiskunta sormi suussa kansakouluaan
Vaan eihän täällä liekit uhkaa
Täällä pikkuhiljaa pohjaan poltetaan
Marraskuu
Kaiken tämän keskellä sua hiljaa ikävöin
Mä Topin kanssa kellarilla
Ristinollaa pelaan päivin öin

Muistakaa...Keskiviikko 26.11.2008 18:00Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat.
Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee
sitä.

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.

Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Mutta muista et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa. Hän on rakastanut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Mutta jos hän rakastaa sinua nyt, niin millä muulla on väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule olemaan koskaan täydellisiä. Mutta jos hän saa sinut nauramaan, koska joudut miettimään kaksi kertaa ollaksesi ihminen ja tekemään virheitä. Pidä hänestä kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.

[Ei aihetta]Lauantai 15.11.2008 17:54

Pidetään huolta siitä, ettei tule naulanreikiä. Lue koko tämä kertomus aina viimeiseen lauseeseen asti. (Tärkeintä onkin lukea viimeinen lause)

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulanjokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.


Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität ja lisää tämä päiväkirjaasi.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän..


Onko tämä oikein?Torstai 13.11.2008 15:52

Meinas tulla yrjö ja itku samaan aikaa :((( PERKELE TOMMOSIA!
Älä kato jollei oo hyvät hermot.

http://www.snuffx.com/squishy-puppy.htm

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 02:01

Se, kenet toivot olevan vierelläsi lopun elämäsi ajan, pidä siitä kiinni, äläkä päästä irti. Kopioi tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä, tai se ketä ajattelit tätä lukiessasi löytää toisen, jonka kanssa haluaa viettää loppu elämän !

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.11.2008 01:06

- Sillon kun tyttö on hiljaa...Hän ajattelee miljoonia asioita.
- Sillon kun tyttö ei väittele vastaa...Hän ajattelee syvästi.
- Sillon kun tyttö katsoo sinua silmät täynnä kysymyksiä...Hän ajattelee, kuinka kauan olet hänen vieressä.
- Sillon kun tyttö vastaa parin sekunnin kuluttua, että olisi kunnossa...Hän ei ole.
- Sillon kun tyttö tuijottaa sinua...Hän ihmettelee, miksi valehtelet.
- Sillon kun tyttö makaa rintasi päällä...Hän toivoo, että olisit hänen ikuisesti.
- Sillon kun tyttö haluaa nähdä sinut joka päivä...Hän haluaa, että hemmottelisit häntä
- Sillon kun tyttö sanoo 'Rakastan sinua' ...Hän tarkoittaa sitä.
- Sillon kun tyttö sanoo 'Minulla on ikävä' ...Yksikään ihminen tässä maailmassa ei kaipaisi sinua yhtä paljon.

- Elämä tulee vain kerran, varmista että vietät sen oikean henkilön kanssa.

Etsi poika...
- Joka sanoo sinua kauniiksi, mielummin kuin kuumaksi.
- Joka soittaa sinulle takaisin, kun katkaiset puhelun.
- Joka olisi hereillä vain siksi, että näkisi sinun nukkuvan.
- Joka pitäisi sinua kädestä, hänen kavereidensakin edessä.
- Joka vähän väliä muistuttaa sinua, kuinka paljon välittää sinusta ja kuinka onnellinen hän on kanssasi.
- Odota sitä poikaa, joka suuteli sinua otsaan.

19 tapaa saada tyttö.Maanantai 10.11.2008 00:45


1. halaukset takaapäin
2. tartu hänen käteensä kun hän kävelee vierelläsi (älä anna hänen tarttua käteesi ensin)
3. kun hän seisoo, kiedo kädet hänen ympärilleen
4 syleile häntä
5. älä pakota häntä mihinkään
6. kirjoita lyhyitä runoja
7. kehu häntä rehellisesti
8. kun halaat häntä, älä päästä irti ennen kuin on pakko
9. ole superkiltti hänelle
10. soita hänelle iltaisin sanoaksesi hyvää yötä
11. lohduta häntä kun hän itkee
12. pyyhi hänen kyyneleensä
13. rakasta häntä koko sydämestäsi
14. nosta hänet ylös ja flirttaile hänelle. (hän kiljuu 'laske mut alas' mut oikeasti hän pitää siitä)
15. ole kohtelias
16. älä anna kavereittesi puhua paskaa hänestä, hän saa tietää siitä !
& ÄLÄKÄ koskaan ole erilainen kavereittesi kanssa kuin hänen kanssaan kahdestaan !
17. vie hänet pitkälle kävelylle illalla
18. aina muista tuoda huopa minne tahansa menette (ulos) kun on kylmä, sillä tavalla voit lämmittää häntä ja olla hänen lähellään.
19. ÄLÄ KOSKAAN VALEHTELE HÄNELLE ! koska silloin hän ajattelee että kaikki mitä sanoit oli vain valhetta, myös 'minä rakastan sinua'
Tarun asenne,paras asenne

Taru ei taas tajuu.

Taru maksaa.

Taru mokas

Taru on vaikia tapaus

ihan totta kaikki. :D