IRC-Galleria

Darvi

Darvi

1440312779 and counting...

Selaa blogimerkintöjä

IhmisoikeudetPerjantai 24.02.2012 00:54

Mediaa seuraamalla (olen tosin vähentänyt sitä paljon) saa mielenkiintoisen käsityksen ihmisoikeuksista. Ihmisoikeudet ovat syynä sille, että murhaavat merirosvot päästetään vapaaksi. Ihmisoikeudet ovat syynä sille, ettei väkivaltaisia raiskaavia mamuja voi palauttaa kotimaahansa. Ihmisoikeudet ovat syynä sille, miksi murhaajia ei saa teloittaa, vaan heidät pitää palauttaa yhteiskuntaan murhaamaan uudestaan. Suomalaisia miehiä voidaan käyttää orjatyövoimana ja vaatia heitä uhraamaan henkensä muiden ihmisoikeuksien vuoksi. Ihmisoikeudet ovat syynä sille, että pahoinpitelijää ei saa pahoinpidellä. Ihmisoikeudet ovat syynä sille, miksei ihminen saa puolustaa kotiaan tunkeutujalta.

Miksi kukaan kunnollinen moraalinen ihminen kannattaisi ihmisoikeuksia? Ne eivät koske uhreja ne koskevat härskejä ja häijyjä ihmisiä, jotka väkivalloin sortavat muita.

Ihmisoikeuksia kannattava kannattaa ryöstämistä, pahoinpitelyä, raiskaamista ja murhaamista, koska näiden ihmisten arvostaminen erottaa sen kannattaako ihmisoikeuksia vaiko hyvin käyttäytyvien ihmisten oikeuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.