IRC-Galleria

1. kutsu kortteja lähtee lähemmäksi 100 kpl, kaikki itse tehtyjä, osta siihen kartongit ja muut paperit ja koristeet kortteihin. Jokaiseen korttiin kirjekuori ja postimerkki, selvitä kaikkien kutsuvieraiden osoitteet, joille et voi antaa kuorta käteen. Vie ne postiin.

2. Missä kihlajais juhla vietetään? Vuokraa ja varaa paikka, yritä löytää paikka, mikä ei ole kovin tavallinen, mutta idyllinen näihin juhliin. Maksa siitä about 100e.

3. Kihlajais tilaisuuden ohjelma? Hanki bändi tai "bändi". Varaa soittajat tai pyydä sukulaisia 0e.

4. Parille kihlajais puvut? Yritä löytää yhteen sopivia asusteita. Esim. Vaaleanpunainen mekko ja vaaleanpunainen kauluspaita miehelle. Yritäppä löytää samaa sävyä! Saat kyllä etsiä! Miehen puku maksa paljon ( en halua edes tietää) ja oma puku 60e + molempien kengät.

5. No entäs oma feissi ja hiukset? Kampaaajaaaa! Sekin huvi maksaa mitä maksaa nykyään ja itse ei välttämättä kaiken stressin keskellä halua 2.8 aamulla klo 6.00 miettiä mitenköhän sitä laittaisi hiukset? Mene ja varaa kampaaja aika hyvissä ajoin, jottei käy hupsusti!
Halvemmalla pääsee toki naamansa suhteen, kun tekee ihan omin pienin kätösin pintakäsittelyn mustapäiden peittämiseen!

6. Mutta mitäs me syötetään kaikille kutsu vieraille? No ruokaa ruokaa ei, liian iso homma noin isolle väelle, mutta "pikkusuolasta" TÄMÄ EI TARKOITA SITTEN MITÄÄN ALLE 10V. LAPSIA ANNIINA H.! ;) Eli tyyliin cocktail- piirakat, pasta salaatit, voileipäkakut yms.. Tietysti vieraille on mahtavan makeat kakkukahvit tarjolla ja leivo sitten sitä varten 5 erilaista kakkua ja muuta makeaa. Tarvitaan siis tähänkin aikaa ja massia. Luksusta saat kun tilaa osoitteesta www.confetti.fi kakun päällisen, johon on mahdollista saada parin valokuva, joka on voitteko kuvitella SYÖTÄVÄÄ!

7. Tottahan toki nuoresta parista täytyy saada jokaisen muisto kirjahyllyynsä ja eikun Vimpelin musakuvaan varaamaan valokuvaus aikaa ja uudet pakkelit ja hiukset uusiks!

8. Yksi tärkeä asia on myös hankkia koristeen juhlatilaisuuteen, joka on homma sinänsä! Muista myös pihakalusteet, kuten näin kesäaikana on hyvä olla olemassa! Niihin kuuluu myös pavilionki, jossa vieraat voivat oleskella, ainakin jos aurinko paistaa, mikä olisi ENEMMÄN KUIN SUOTAVAA! Muistithan myös soittopaikan bändille tai "bändille".

Tässä päällimäisiä asioita isojen kihlajaisten tai kihlajaistemme järjestelyistä. Mutta vaikka stressaa yö unensakkin pois, niin kyllä tämä on ihanaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.