IRC-Galleria

1 päaev 5.9Lauantai 06.09.2008 17:43

Lähdimme kello puoli kuus aamulla kohti tuntematonta, eli siis helsinkiä. Land Roverilla ookasimme ja mukanamme oli pitkä ja paksu Jaanus, valitettavasti jouduin paksun Jaanuksen ja ketterän Johannan väliin, Jaanus oli noin 50 vuotias likainen virolais mies. hyij! " ma sano sa laita visa vinku?" "nippa nappa". Niin Anniina laitettiin takakonttiin ja Anniina "nautti" lomastansa biologiankirjan seurassa!

Laivalla puksuttelimme Tallinnaan ja sieltä lautalla matkasimme tänne Hiiuumaalle, eli Hiidenmaalle. Kun saavuimme Kärdlaan meitä odotti kamala ghettomurju! No päästiin asettumaan tänne taloksi niin Johannan kanssa laitettiin tukkavärit päähän, suihkuun ja maalikerros naamaan.
Sitten kohti Konsumia ja sieltä mukaame tarttui n.7L siideriä, giniä ja tupakkaloota ja täällä sellasen hinta oli n. 20e!! Yläkerrassa asuu 19 vuotias englannista kotoisin oleva brittiaksenttinen poika, jonka pyysimme käymään ja Anniina alias Heikkilä pääsi toteuttmaan taas itseään, kun sai käyttää kielitaitojaan.
Kello puoli kakstoista lähdimme Rannaparguun eli paikalliseen nightclub:iin. Hippusessa humallassahan matka taittuu nopeasti. Paikanpäällä ihmismäärä oli aika heikko, mutta hetken päästä paikalle ilmestyi enemmän kummallisia Viro mees ja naas.

Nii joo matkalla kävimme "Viron Alkossa" josta Johannan pikku humalassa halusi välttämättä Dooleyssiä. " Do you have id's"... " No ei mulla ooo.." Mutta onneksi tämä Regnar niminen britti suostui näyttämään ajokorttiaan ja se kelpasi rumalle virolais tantalle!

No rantabaariin pääsi 50:lle kroonilla, eli reilu kolmella eurolla. Eikun sisään ja tiskille! Breezeriä ja muuta litkua imettiin kuin sienet, onneksi tämä reissu ei ollut juomien kannalta kovin kallis, koska kaikille varmasti tuli selväksi se että mulla on tana sünnipaev ja ilmasta drinkki tarjoilua oli siitä syystä enemmän! DJ soittikin mulle pari biisiä synttäreiden kunniaksi. Kat Delunaa ja Timbalandia me Johannan kanssa sitten KAHDESTAAN tanssimme tanssilattialla!
Kovasti yritimme puhua englantia kaikkien kanssa todella todella hyvällä englannilla.

Kun valomerkki tuli kello 04.00 lähdimme takaisin kohti tätä murjua! Kukaan ei tainnut olla ihan selvillä, mistä pitäisi mennä, jotta pääsisimme lyhyimmän kautta ja selitinkin Regnarille kuinka minun"footfingerit" oli todella kipeät, koska kävelimme niin pitkästi! No syötiin "roiskeläppää" ennen nukkumaan menoa ja heti kun pää tavoitti tyynyn tuli kovasti tytöille uni silmään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.