IRC-Galleria

LTD M-50 sähkökitara, säilytyslaukku , vahvistin ja piuha hyvässä kunnossa maksaa 200e
Nämä on viimeisiä tilaisuuksia ostaa jos ei tuu tarjouksia niin se menee huutonettiin enkä voi myydä sitä silloin muualla.

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 04:26

'Kiva ollaa puhuttu muutama tunti tässä mesessä. :D

Hohhoh repesin. 8'DSunnuntai 23.03.2008 03:05

Noniin travianista "fakta" tietoa. Eli totta on mutta törkeetä tekstiä. 8'D

Pelattavia kansoja on kolme: roomalaiset, gallialaiset ja teutonit sekä ei-pelattavat "neidit" joilla on 1337 armeijat jotka muutenkin häiritsevät n00beja. Näistä roomalaiset ovat törkeimmin ylivoimaisia verrattuna muihin kansoihin, mutta myös kaksi muuta kansaa ovat mukavan ylivoimaisia muihin kansoihin nähden. Teutonit ovat niitä, jotka tulevat kylänsä perustamista seuraavana päivänä kylääsi kylään parinkymmenen nuijamiehen voimalla. Gallialaiset taas ovat ne, jotka imaisevat kaikki hyökkäävät joukkosi keihäisiin ja ansoihin. Ja jäljelle jääneet roomalaiset ovat ne, jotka aloitettuaan nousevat yhdessä viikossa kuukausia kasvattamasi kylän suuruiseksi.

Heti alkuun uusi pelaaja saa pari vittuiluviestiä ylläpidolta, kauppiaita kotimaasta, turpaan ylläpidolta, sekä viimeisen varoituksen multihunttereilta. Sitten pelaajan täytyy ruveta rakentamaan kyläänsä, sekä sen ulkopuolella nököttäviä resurssikenttiä. Jahka tämä on tehty[2], tehdään liitto pelimaailman toisella puolella asustavan "kaverin" kanssa, jotta hän tulisi auttamaan sinua, kun jokin häijy suurvalta ryövää aarteitasi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että "kaverisi" pelastusmatkassa kestää pari päivää, jossa vihollinen on ehtinyt jo kaluta sinut puille paljaille, tai vaihtoehtoisesti tämä "kaverisi" lähettää avustuksia jotka tuovat joskus samalla hevosia/muita loisia syömään ruokasi ja nämä ns. avustukset loisineen kuolevat viljan loputtua ja jättävät sinun kyläsi taas kerran vihollisen armoille. Useimmiten kaverisi jättää sinut oman onnensa nojaan, ja hyppää kovemman kaverin kelkkaan pippeli pystyssä.

kasvettuasi hiukkasen voit ruveta rakentamaan joukkojasi. Heti rakennettuasi ne se samainen suurvalta tulee ja pistää kyläsi tasaiseksi vitun paskaksi katapulteilla. Game Over, aloita alusta. Muista, että aina on olemassa isompi pelaaja, joka odottaa kuuden ruudun päässä tilaisuutta hyökätä kimppuusi.

Aina kun olet saanut haalittua mukavasti resursseja kasaan, naapurisi saapuu ryöstämään ne. Näin sinulla kestää päiviä, ellei viikkoja saada vaivaiset 300 resurssia kokoon, jotka lähetät kommunisti littosi johtajalle olematonta lähetystöä parantamaan.

Joskus oikein syvälle vajonnut Travianin kansalainen voi hankkia Plus-tilin, joka tarkoittaa, että hankit Plus-tilin(Maksat ja saat Hyper-Super-Extra-Turbo Etuja esimerkiksi: Muistivihkon "Jos sinulla ei ole kynää ja paperia aina mukana, tähän muistioon voit kirjoittaa tärkeät asiasia, jotta et unohda mitään." kopioitu suoraan sivulta. (tai avaat koneelta Muistion ja kirjoitat siihen)) Eli hyödyt paljon plus-tilistä!

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.03.2008 01:01

hänks lauri se toi mulle subin nams<3

perekuleen muumitLauantai 22.03.2008 03:39

Satuin kuulemaan, että muumeissa käytetään erittäin monipuolisia pelkäämisefektejä. :D Tässä näin ollaan värkätty pari kuukautta kauhu leffaa ja käsikirjoitus on jo puolessa välissä. Tätä varten oon hommannu taustatietoa mm. Laurilta ja kattonu kuuluisimpia kauhuleffoja sun muuta. Itse näyttelen pääroolin ja roolihahmoni on ujohko, mutta "tilanteiden mies" ja roolihahmon nimi on Jaska Hirvonen.
Piti kirjottaa jotakin nykyisestä isommasta projektista. Kiitti hei. Btw kuvassa ollaan tekemässä käsistä ja sen alkuosaa Taneli selailee.

http://www.youtube.com/watch?v=NeCqaHxCXdEKeskiviikko 19.03.2008 01:33

hyvää pääsiäistä! Toivottaa k-team http://www.youtube.com/watch?v=NeCqaHxCXdE

[Ei aihetta]Tiistai 18.03.2008 17:41

Menin lujaa mopol, jäinen tie, kräts pum pamautin niskani ja nytten ei pysy pää pystyssä. :S

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.03.2008 21:24

UNO!!!!!!!!!!!!!!!!!