IRC-Galleria

DeathX

DeathX

Husut popsii porkkanaa...

Blogimerkintä

« Uudempi -

HUIPPULUOKAN IDEATorstai 14.10.2010 20:00

mä ja pukechu (aka. heini) saatii maailman loistavin idea tehdä uuden sukupolven TRILOGIA ELOKUVA! nimet ovat mitä mahtavimpia:

Epic Makkara & The Rush of the Grandmoms
Epic Makkara & The Two Stores
Epic Makkara & The Resurrection of Grandmoms


Ensimmäisen osan (Rush of the Grandmoms) tarina on selvä, aamulla kun siwa aukeaa, ulkona seisoo kunnon mummojen "sota tanner" odottelemassa kaupan avaamista. Ja samalla odottelee eräs henkilö, joka nimetköön "Epic Makkara". Taistelu käydään hillopurkkien herruudesta (tai tässä lähinnä olettaen jostai jumalattaresta). Makkaran täytyy selvitä sisään jäämättä ryysivien mummojen jalkoihin, jotka ryntäävät sitten sinne hillopurkkien ja pirkan perunasalaattien hyllyille.



Toisessa osassa (Two Stores) sitten vähän laannutaan, uusi kauppa avataan lähelle siwaa, mutta samalla selvitellään kahden kaupan välistä "kirousta" josta johtuen mummot jäävät lagaamaan sinne kadulle, koska eivät osaa päättää, kumpaan kauppaan he menisivät. ON aika tehdä selvää tästä, koska mummoja on niin paljon, ettei edes tietä voi ylittää. ON aika tehdä päätös, tuhota uusi kauppa, tai lopettaa siwa. Makkaran täytyy ottaa päätös vasuulleen ja taistelu käy läpi lagaavien mummojen. Mutta tehtävän onnistuakseen, makkaran täytyy tuhota kaikki mummot. Tässä loppuu vanha aikakausi ja uusi saa vasta alkunsa.



Trilogian viimeisessä osassa, eli "Resurrection of Grandmoms" makkara luulee, että kaupat on maailma on pelastettu ryysiviltä mummoilta ja lagaavilta mummoilta. Mutta kaikki kääntyy kuitenkin pahemman kerran toisinpäin. Juuri kun hän on menossa siwaan, kuulee hän varoittavan kaiun kaukaisuudessa. Tämän osan tähdittävässä toiminnassa käydään läpi ylösnousevien mummozombien ja totuuden äärirajat. Kuinka makkara tästä selviää? Hänen matkansa käy yli katujen, ohi tolppien ja läpi lehtikasojen kohti uutta aikakautta ja maailman siwojen pelastamista.

P.S Tommi! Me päätettii Heinin kanssa että sä olet pääosassa tässä sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.