IRC-Galleria

Deep_C_Diver

Deep_C_Diver

per aspera ad astra

Odotusta ja outoja juttuja...Sunnuntai 18.01.2009 02:09

Täällä sitä vaan vietellään sairasloman viimeisiä päiviä (häijy poskiontelon tulehdus) ja odotellaan tietoa, olenko mahdollisesti tullut valituksi yhteen työpaikkaan. Maanantaina pitäisi ratkaisun tapahtua suuntaan tai toiseen, siihen saakka on sormet ja jopa varpaatkin ristissä!

Valituksi tuleminen merkitsisi kuitenkin duunipaikan siirtymistä kerta heitolla 30 km lähemmäksi kotiani, ei mikään ihan vähänen juttu siis... Ja kieltämättä tämä alituinen pätkäläisenä olo ja työstä toiseen seilaaminen alkaa jo hiljalleen nyppiä! Joten toivottavasti joku asiasta päättävä saa tilapäisen mielenhäiriön ja valitsee syvien vesien puolisukeltajan... ;-)

Sattuipa taas tuossa viikko, pari takaperin merkillinen juttu... Käväisin porukoitteni luona saunomassa ja olin just tullut löylyhuoneesta suihkupuolelle, kun kuulen kuinka pukuhuoneen ulko-ovi avataan, sisään astutaan ja ovi suljetaan. Ihmettelen kun ei ketään ala kuulua pukuhuoneesta tulevaksi saunan puolelle. Sitten noin 5 minuuttia myöhemmin ovi käy uudestaan ja muori saapuu saunomaan... Että juttu kävisi mielenkiintoiseksi, ei vasta sataneessa lumessa näkynyt muitten kuin meidän kahden jalanjälkiä, sen enempää etu- kuin takaovellakaan... Spooky!

Että siinäpä taas tärkeimmät tälläerää! Ja lisää seuraa, jahka aihetta ilmaantuu... ;-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.