IRC-Galleria

elämänkertaTorstai 28.09.2006 17:41

en mä tietenkää heti nukahtanu yöllä ku olin nauttinu 2 batterya hiukan aiemmin. sit ajattelin että kannattaakohan ollenkaan nukkua vai rupeeko väsyttää enemmän. en osannut ite pohtia niin soitin 020202:een ja kysyin sieltä =D. sanoivat että kannattaa nukkua jos on siihen mahdollisuus ja otin neuvosta vaarin ja olin nukkua pommiin matematiikan kokeesta :D. kätevä kun tommonen kirja on olemassa kuin maol-taulukot ^^. koe meni omasta mielestä suht hyvin vaikka todellisuuden tajuntani ei varmasti ollut huipussaan. nyt olen 33 tunnin aikana nukkunut yhden tunnin.. et mä kai täst meen nukkumaan. harmi vaa että huomenna on kemian koe johon myöski pitäs lukee. pitää toivoo etten huomenna kirjota tänne että oon valvonu 57 tuntia ;D. moi.

vauj eddä iskeekö viduddutus?Torstai 28.09.2006 08:28

joo kyl =D kattokee hei kelloo millo oon kirjottanu tän. älysin tänää tai eilen siis että huomiseks pitää tehdä kemian työ vaikka ois pitäny ilta lukee rauhassa matikkaa =D. tein aika monta tuntia sitä työtä ni ja jos en saa siitä hyvää numeroo ni iskee taas vitutus :D. ja en kerrenny lukia matematiikkaa. kello siis 5:28 ja matematiikan koe alkaa 8:15 :ASD. kerkeen nukkua 1,75h jooo moro yöt :_:D_DAS:D:ASD REPS (ei?)

heiMaanantai 25.09.2006 11:53

:S:D:D:DLauantai 23.09.2006 15:27

:D pää repee :D longlessonille näköjää unohtu mennä mut naurattaa vain :D. täytyy opiskella -> static-x kuulostaa aika hauskalta. housut jalkaan ->
matematiikkaa ->
kokokirja ->
:D ->
=D ->
;D ->
*reps* ->


:D:D jeah. mul on tämmöstä. koita pitää hauskaa

EDIT: oon 16,56v, pietään juhlat.
EDIT2: tää ominaisuus on aika kätevä :D. nään ketkä on lukenu mun päiväkirjaa vaik ei oo kommentoinu jne tms :D.

21. pv.Torstai 21.09.2006 22:58

:(

hajoo pää mun kanssa

jeah, pidetään juhlat, oon 16,55v :PTiistai 19.09.2006 23:14

:Esh :/ koeviikko seuraaval viikol. en tiedä millon syysloma mut kai se on kohta kun noin kylmä ilmakin :)). minun pääkysymykseni: "mitähän elämällä tekis? :P". Tänää juostii kuupperi, vaik joskus suunniteltii jo että oltas juostu viimeviikon torstaina. 12 min on tavallaan aika pitkä aika mut loppujenlopuks tosi lyhyt :D. 3050m tuli juostua josta aika tyytyväine (ketä oikeesti kiinnostaa ? :D:D (hymiöflloodi)). 260sivusta jäi lukematta 60sivua tms ku piti lukee mut ei saa kertoo kenellekkää.. tai 50sivua :D. en keksi mitään.

-thanom (defic?)

mut oikeesti onks siinä nyt järkee, onks sun mielest? :S (ei tos nimijutus)

HEITÄ POIKA VOLTTI!Lauantai 16.09.2006 20:38

tänään on kuudestoista päivä. huomenna on 17 ja ylihuomenna 18.. onko se itsestäänselvyys? ei koska 30. päivän jälkeen tulee 1. päivä. olen unohtanut yhdistää shelliini :(, enkä tarkoita karttulan shelliä. rupesin käyttää last.fm:ää (KIINNOSTI KAIKKIA! :D).

http://www.last.fm/user/Defic/

hajoo pää.

ulkona on kylmä.

thanom.

jea.Torstai 14.09.2006 22:59

Kuukauden päästä uus lääkäri ja sillon kuvaukset. joutuu odottaa :S. oli koulus jotai lihaskuntotestia, ei pystyny vetää leukoja :S.. jos ois pystyny, ni kai niit se 30 ois noussu :D. viisiloikassa sain yllätykseks arvosanan 10- :D.. ikinä aikasemmi semmosta harrastanu. pitäs lukee viikonlopun aikana 300sivunen kirja, täytyy alottella sen lukeminen. äpärä seni ei oo palauttanu housuja ku on ihastunu niihin :D. semmost tällä kertaa, huomisesta ei tietoo. paitsi koulua 4-5h. ON ILMOJA PIDELLY.

-jeremias kuittaa. "kaloilla on kova pää.. luupääkala :D". hitto että repesin tolle kerran tos koulun ruokalas en saanu enää syötyä sen jälkee. koeviikko 1½ viikon päästä, kai en oo varma.

NimijuttuMaanantai 04.09.2006 03:09

Jos kävelee tarpeeks kaua ympyrää löytää itsensä lähtöpisteestä. Mun nimi on Jeremias, mutta se ei ole sinun nimesi! Jos kävelee tarpeeks kaua suoraan, voi löytää itsensä lähtöpisteestä tai sit ei. Ja jos monopolia pelaa niin siinä voi joutua Erottajalle lähtöruudun kautta :o. tai espalandille. Mitä eroa on minulla ja kissalla. Kissa ei ole nukkumatta ja minä olen nukkumatta. Vois joskus ottaa uusia kuvia ku on niin paljon wanhoja kuvia. ehkä ehkä ei. Pappila.tontut.fi sponsoroi minua :)). jos kävelee vinosti, siitä en tiedä mitä löytää. käveletko sinä vinosti? Minä en kävele, mutta saatan hymyillä. oletuskuvassani mun takana on mikroaaltouuni :O. Hyvää yötä, defic kuittaa.

np: Disturbed - I'm Alive

mmoMaanantai 04.09.2006 02:49

elämä alkaa käydä tylsäks mut ehkä se tästä.. huomenna uus objektiivi :)). ja huomen myös "kontakti-ilta" eli joku vapaaehtoinen mopotusjuttu :D. menen. sit sen jälkee johonki ravintolaan jatkoille, menen. kontakti iltaan pitäs pukee löysät vaatteet koska teemana räp/hiphop tj (kivat, ei mul oo :D). saunoin äske pitkästä aikaa (kiinnosti kaikkia:D), kivet katkeili. Ehkä tämä on se syy, että en kirjoita päiväkirjaan, kun en keksi mitään järkevää kirjoittamista :P. 2 kissanpentua luovutettiin alakerran asukkaille. nyt on jo melkein kävijämäärät/kommentit palautunut normaalimääriin verrattuna päivänkuvapäivään. kemias vähäc hukassa hiukkasten lukumäärän laskemisessa tms. kai.

np: disturbed - breathe.

Myyn 19" näyttöö.. mun tiellä se vaan tos on. piuhat on hukkunut muutossa. sopiva hinta 20-40e? näyttö on vanha kuin elämä mutta toimii. kasvaskohan tossa viereises metsäs taikasieniä, täytyy käydä etsimässä :D. ( http://fi.wikipedia.org/wiki/Taikasieni )

ainiin, ja niille ketkä ei vielä sitä tunne, epileptiikkojen paratiisi: www.sieni.us