IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Vampires & MenstruationTorstai 31.03.2011 05:18

Tuli tänään taas mieleen, mutta olen ennenkin asiaa miettinyt; vampyyreistä. Okei, olen lukenut Twilight -kirjasarjan ensimmäisen osan, koska aikoinaan pikkusisko pyysi mua mukaansa sitä katsomaan leffaan. Suostuin, varasin meille netin kautta liput seuraavaksi päiväksi, ja sitten päätin lukea kirjan, koska se kerta siskolla on omana, ja tuntui oudolta mennä katsomaan kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa ilman, että on lukenut itse teosta.

Lukasin sen siis läpi teatterikokemusta edeltävänä iltana ja voin sanoa, että oli helvetin huono. Ensinnäkin, ne hahmot siinä on 17-vuotiaita, ja ne hehkuttaa maailman suurimpana asiana sitä, jos tyttö saa POSKIPUSUN pojalta. Ja niillä on bileet rannalla, mikä on myöskin iso juttu kaikille, ja ne juo vain jotain helvetin limua siellä. Kukaan ei polta, kiroile, harrasta seksiä, juo alkoholia taikka tupakoi. Maailman epäuskottavin kirja teini-ikäisistä ihmisistä, jollei kyseessä ole amishit (jotka kyllä pääsevät jo 16-vuotiaana kokeilemaan normaalia elämää).

Jos olisin itse ollut 13-vuotias, niin olisin todennäköisesti tykännyt kirjasta. Mutta en ole, en tykkää. Pottereita pystyn silti vielä lukemaan, ja niistä aina pitämään, ja ne vaikuttaa järkeviltä. Stephen Meyers on kai vain huono kirjailija.

Mutta, nyt eksyin kilometreillä tämän blogimerkinnän pointista, joka on: KUUKAUTISET. Tiedän, että Bella on syntymäpäiväjuhlissa tai jossain muussa vastaavassa toisen kirjan alussa, ja se saa sormeensa PAPERIVIILLON. Ja siitä nousee hämminki, koska 'OMG, talo täynnä vamppeja ja toi yksi VUOTAA VERTA, aargh, pystynkö vastustamaan, *nom nom*?!"

Siis, jos näille Twilight -vampyyreille on niin kova asia yksi pieni paperiviilto, niin miten ne pystyy lainkaan kävelemään ihmisten keskuudessa? Koska, hei, naispuolisilla henkilöillä on kuukautiset. Ja monet ei käytä tamponia, joka tarkoittaa sitä, että kuljetaan ympäriinsä VERISEN SITEEN kanssa. Mikä meinaa, että sun (vampyyrin) ohi kulkee ihminen, jonka jalkovälissä on siteen palanen, jossa on tästä ihmisestä vuotanutta verta.

Tota... Ei tässä itseasiassa ollut mitään sen kummempaa ideaa. Pohdin vain, miten vampyyrit suhtautuu kuukautisiin. Ja mietein, että osaako joku selittää sen, miksi paperiviilto on helvetin iso asia, mutta menkat eivät.

Ja että Twilight on paska sarja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.