IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 14:19

Ah, sain Shakespeare -kurssin luentopäiväkirjan nyt siedettävälle mallille... vielä kun sais Seminaaria edistettyä ja japania luettua. Kanjien opiskeluun sai kyllä taas uutta motivaatiota kun luin tuossa eilettäin yhtä Tori Maian Hoshi no Yakata -sarjan osaa ja oikeasti ymmärsin dialogia enemmän kuin aiemmin... ihan jo "watashi" kanjin oppiminen autto huomattavasti, puhumattakaan muista. :) Kyllä se tästä pikkuhiljaa... jonain päivänä pystyn ehkä jopa lukemaan kunnolla kaikki japaninkieliset mangani! Mikä olisi itseasiassa ihan mukavaa, kun minulla ei esimerkiksi Saiyukia ole ollenkaan englanniksi.

Sentencedin Buried Alive ilmestyy 22.11. Tekis mieli ostaa se limited edition jossa on levy ja dvd, mutta ei se ole kovin järkevää, kun en livelevyjä juuri kuuntele. Pelkkä dvd on n. 23€ ja ihan tarpeeks meikäläisen budjetissa. Sitten pääsee bongaileen missä näkyy oma naama... pari kohtaa hoksin jo esikatselussa. :) Ja jossain kuuluu aika selkeästi kun joku urpo huutaa kun muut on jo hiljaa, kuten Dead Moon Risingin alussa. Keltaiset valot olivat aivan kauheat ja söivät osia esiintyjistä, ja lähikuvia oli vähän liikaa, mutta muuten varsin kelpo filmatisointi, ainakin se oli ensivaikutelma. Pitää katsoa dvdltä uusiks ja katsoa mitä sit tuumii. Hyvin siinä oli kuitenkin sen keikan tunnelma saatu purkitettua, kun tuli tippa linssiin monessa kohtaa ja ainakin noin leffateatterissa katsoessa tuli välillä ihan tunne että oli taas siellä keikalla. :)

Eyeshield 21 manga on kyllä yks meikäläisen suosikkeja siltä osastolta. Hiruma on aivan paras ja hahmoja voi slashata ihan miten huvittaa. Meidän current OT4 on Hiruma/Agon/Rui/Sena, mikä lähti eräästä LJ keskustelusta. Rui tungettiin mukaan ihan vain sen kielen takia. ;) Ja onhan se muutenkin ihana hahmo. <3

Mitäs muuta... kirjottelen tänne niin harvoin että oudolta tuntuu. Niin no saatiinhan tässä taas yks voitto suvaitsevaisuudelle, kun hedelmättömyyshoitoja jatketaan myös naispareille ja yksinäisille naisille. Aina valitetaan kun Suomessa ei tehdä tarpeeksi lapsia, niin on se sitten kumma kun harkitaan että tehdään niiden hankkimista vaikeammaksi niille jotka niitä haluavat. Minä en ainakaan mitään pentuja halua, mutta se ei tarkoita että haluaisin viedä sen oikeuden muilta. Jos joku haluaa lasta niin paljon että on hedelmöityshoitoon menossa, niin sellainen on varmasti ainakin yhtä hyvä vanhempana kuin tavallinen tallaaja joka tulee vahingossa raskaaksi eikä halua lasta.

Joo, eiköhän tuo riitä tältä erää. Tämä ei kuitenkaan mikään "oikea" nettijournali meikäläiselle ole... niitä on jo ihan tarpeeks muualla. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.