IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 23.11.2006 00:35

Sentencedin Buried Alive dvd on aivan vitun loistava. Keikka on luonnollisestikin mahtava, mutta niin ovat extratki. Dokumenttiosio on hilpeä, nauroin sitä ihan kipeänä, ja tosi pitkä. Valokuvaosio on ihana; en odottanut perustavani siitä, mutta se oliki mahtava, etenki vanhat kuvat. Tuli kyllä välillä tippa linssiin. Haastatteluista en tykänny, kun haastattelija ärsytti. Tuli siellä silti jotain mielenkiintosta infoa mitä en ennen tienny, kuten että Miika on Jarvan pikkuserkku.

Ehdoton huippukohta meikäläiselle on kyllä edelleen The Way I Wanna Go. Jarvan näkeminen livenä Sentencedin kans oli muutenki yks elämän kohokohtia, mutta en ikinä odottanut kuulevani tuota biisiä livenä. Se on yks minun lemppareita Sentencediltä ja noin yleensäkin. Aivan ihanaa! <3! Villebiiseistä Dead Moon Rising oli aivan mahtava. Se tyyppi joka kiljuu kun muut on jo hiljaa (sen alus) on sit meikäläinen... yleisömikki oli meidän lähellä.

Vittu että oli mahtava, oikeasti! Tuosta tulee kyllä yks treasured possessions listan kärki-itemeista. :)

Meikäläisen naamavärkkiä voi sit bongailla Noosen lopusta ("oh yeah I will") ja sen pitkän ajon aikana No One Theren jälkeen. Muuallaki kauempaa, jos osaa paikallistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.