IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 08.03.2008 20:51

Eilen suunnattiin sussun kaa vaasaan. Bussimatka oli kiva paitsi et mentiin bussilla vähä liian pitkälle, ei tajuttu et piti painaa stoppia ko haluu ulos nii mentiin sairaalalle saakka ja saatiin sielt sit kävellä rewelille asti :'D Onneks Haili tuli meitä vastaan jonkun sen hassun ystävänsä kanssa :) Päästiin sit kaupungille ja shoppailtiin melko piiiiiiiitkään, Juhannalla meinas mennä hermot ja soitteli 5 min välein et missä ootte, ootteko jo valmiita. Ku shoppailut oli shoppailtu siirryttiin sit vakavempiin puuhiin, eli maistelimme sivistyneesti eka juhannan kämpillä ja sit siirryttiin juhannan poikakaverille. Jennin ja Sussun ala sivistyneesti on sit eriasia :D Mentiin sit jonnekki juhannan koulun järkkäämiin pippaloihin, mikkälie. Oli siistiä, kaikki joi sielä vaan 8) Ainua ongelma oli et sielä oli vaan ruotsinkielistä porukkaa :D Mun ruotsi nyt ei oo niin ruostunu mut sussun ruotti onki sit ihan eri asia :D
Suomenruottalaiset on hassua porukkaa, höpöjä :D Sain vessassaki uusia tuttavuuksia :D

Kaupungissa joku jätkä oli sammunu maahan ja sen kaverit oli siin ympäril ja ku me tultiin nii sanoivat sussulle et potki sitä päähän, sulla on just hyvät piikkikärkiset kengät, potki sitä jo O.o ei kyllä potkittu.
Juhanna meni sen poikakaverille yötä ja pikkuhiljaa mekin siirryttiin juhannan kämpille minä ja sussu sit. Tarkotus oli lähtee viel johonki mut mää olin nii väsyny et jäätiinki nukkumaan sinne heti :> Herättiin sussun kaa joskus 6 maissa aamulla ja puhuttiin vaikka kuinka kauan. Sit juhannan verhot liikku ittestään ja oltiin ihan varmoja et siellä kummittelee :D Mua pelotti oikeesti ja oon varma et sielä asuu kummitus. >8) Sussu vielä pelotteli jollain youtuben jutuilla :D En uskaltanu nukkua, nii juoruttiin sussu kaa kasiin asti 8)

Tänään sit oli vointi melko heikko, ja on vielki. :D Sussun bussimatka kokkolaan oliki sit aika antoisa. Mjees, mut kiva reissu oli, vaasa on ihan kiva paikka, haha me oltiin kyll sussun kaa oikee kokkolalaisjuntit liikentees :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.