IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.10.2005 21:08

Heräsin tänään joskus 13.00 - 15.00 välillä. Koulutehtävät ovat ollet jo monta viikkoa kesken, mutta eihän sitä itseään saa niskasta kiinni. Tsekkasin mailin ja totesin ettei kannata viel uhrata ajatuksiaan koulu juttuihin.

Olen tässä jo pitemmän aikaa ihmetellyt minne elämä on kadonnut. Eihän mulla ole edes kavereita enää, ainakaan sellaisia joiden kanssa vielttää aikaa ja sekoilla. Tulin siihen tulokseen, että eihän mulla ole aikaa moiseen. Vaikka mulla ei ookkaan muuta ku aikaa.

Tänään tankkasin auton. Eilen jo aloin ihmetellä, että kuka on nuuhkinu kaikki bensat tankista? Olihan sitä viel toissapäivänä 10l. No kaarsin tankille ja näppäilin summan 40€. Aloin tankata autoa, ja se tuntui kestävän ikuisuuden. Se liipasin oli tosi herkkä ja tiputti niin hiljaa sitä bensaa. Bensan syöttö loppui viimein ja katsoin mittaria, joka näytti 38,27€!! Joten päätin räjäyttää koko aseman.. Muahan ei kuseteta!

Illalla joku älypää oli lämmittänyt saunan. Menin suihkuhuoneeseen niin siellä oli yhtä lämmin, kun tavallisesti saunassa. Olis voinu istuu suihkuhuoneessa ja heittää välillä kiukaalle vettä. Päätin kuitenkin testata saunan todellisen lämmön. Lauteille ei voinut nousta, koska ne olivat niin kuumat. Siinähän olisi vain polttanut itsensä. päätin lähteä suihkuun ja takaisin kämpille. En enään koskaan käy kerrostalon saunassa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.