IRC-Galleria

Destie^

Destie^

I don't care what you think as long as it's about me.

Täytyy sanoaMaanantai 23.11.2009 22:45

että sä tosiaan rasitat mua. Oot jatkanu tota samaa typerää, lapsellista peliäs koko sen ajan kun ollaan tunnettu. Minäkin sen uhriksi jouduin. Tajuaisit jo, että kehittämällä itsetunnon ja itsekunnioituksen ja lakkaamalla olemasta tollanen itsesäälissä kieriskelevä lässykkä, sä voisit ehkä jopa kiinnostaa jotakuta.

Omalla kohdallani tämä toimi. Oikeastaan aika saatanan hyvin.

Ja sit täytyy sanoa yks toinenkin asia. Mä taidan olla aika onnellinen nykyään. Oon saanu niin paljon arvokasta, mistä en haluais luopua. Mulla on oikeestaan lähestulkoon kaikkea mitä voi haluta. Tai ainakin mitä mä itse haluaisin. Tän ikäseksi siis. Eli joo, hyvin menee.

Ja ei, mä en ole masentunut enää. Ja hei ! Tästä mä oon aika ylpee. :'D viimesestä kerrasta kun oli ranteet auki, on kulunu puolvuotta ! Aaaaaaa, olen ylpeä itsestäniiiii !^^ kuka on paras, mitä, kuka ? 8'D

Oioi, mä taidan tosiaan olla aikalailla tasapainonen ja elämääni tyytyväinen ihminen nykyään. :'D tekemistä voisi olla enemmän, mut mulle, kaksosluonteelle, on ihan hyvä vaan ettei ole, muuten hukkaisin helposti itseni lentäessäni edestakas, paikasta toiseen ja ihmisen luota toisen luokse. Niin, että siunaus sekin.

Mutta juu, olishan mulla vielä vaikka mitä asiaa, mut tässä tais tulla tärkein. Suurimmaks osaks.

Destie kuittaa. :'33

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.