IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina
Heipparallaa!
Mie täs tajusin eilen lenkillä, että syksy tulee ihan oikeesti ja aika kovaa vauhtia. Rakastan syksyä ja kesää. Syksyssä on se ihan puoli, että illat on viileitä ja nättejä. Vaikka vihaaan yli kaiken kulkea pimeällä. Ja jos koiran kans kulkee niin sit uskaltaa, vaikka koiran rontti on niin vainoharhainen. :)

Sitten asia jota olen miettinyt aikasen kauvvan.
Mun yksi ystäväni on muuttunut viimeisen 6 kk aikana, että en ole varma tunnenko koko ihmistä. Vihaan sitä, että saan kuulla siitä, että joku on puhut minusta pas*aa selkäni takana.

Omista elämäni kahdelle tai itse asiassa kolmelle asialle. Yhdelle ihanalle ihmiselle ja sit musiikille ja mun rakkaalle koiran rontille.

Olen täs ajetellu ( must tulee viel vahongossa filosofi) mulla on oma ajatus siitä miten jätkien tunne elämä kulkee...se että vastakkainen sukupuoli on niin hankala onkin sitten toinen juttu( ne ei koskaan tajuu mitään) Jos kädessäsi on avainnippu ja siin on vaikka 10 avainta ja sitten on lukko johon osa niistä avaimista käy. Ja se lukko on se jätkä ( kuka ikinä liekin) Ja jokainen niistä avaimista kuvaa tunnetta. Jätkät on vaikeita ( haluan teidän omia mielipiteitänne asiaan( siis jätkien) ) Kiitän Tykkään teistä <3<3 nähään taas!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.