IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

One of those days, u know?Torstai 01.12.2005 21:47

Jahas, ja neiti Diadema teki sen sitten taas. Kai tää kävis jo pikkuhiljaa harrastuksesta. Heartbreakers-yhteisö sopii mulle niin loistavasti. Huoh, ei se kyllä oikeestaan sen helpommaks tuu ikinä. Mistäköhän se johtuu, etten jaksa kattella ketään ikinä muutamaa viikkoa kauemmin? Hmm.. vika ei ainakaan löydy neidistä itsestään, tietenkään :P Eihän se ikinä.

Matikankoe. Plaah. Motivaatio ei vois olla paljoo alempana, kun asiat on suurinpiirtein ala-aste tasoo. Prosenttilaskuja, korkoja ja indeksejä. Ei sillä, ei kukaan varmaan ikinä uskois, että oon käyny puolet pitkästä matikasta. Ei se koe silti putkeen menny, ihmeen nopeesti helpotkin asiat unohtuu. Varsinkin jos lintsaa puolet tunneista, eikä kertaa kokeeseen kunnolla! (äh, samaan malliin vaan ku matikan kirjotuksiinki, eli periaatteella "yhtäkään laskua ei lasketa!" :D ei välttämättä se fiksuin strategia..) Mä haluan yliopistoon, missä ei tarttis kattookaan yhtälöihin päin. Tietäis vaan mitä lukemaan :)

Huomenna on meijän luokan pikkujoulut. Kaikista kyyti- ja majotusongelmista huolimatta odotan tapahtumaa innolla :) Voi tulla vielä hurjat pippalot.. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.