IRC-Galleria

DibbaDAI

DibbaDAI

Tarja <3 <3 <3 <3

Hmm...Torstai 01.11.2007 12:58

Kävin huvikseen puntarissa ku on ollut vähän heikohko olo, painoa olikin sopivasti lähtenyt toissa 17.10 - 1.11. välillä pudonnut 8.5 kg &lt;kolmi&gt; aika hyvin.
Säälitti mieheni eilen, kerroin että on enää 11 päivää isänpäivään. Näinköhän joudumme viettämään isänpäivän ilman lapsia niin hän purskahti itkuun....&lt;itku&gt; Siinä sitten kaksi tuntia vierähti yötä lauleskellessa taas WC:ssä meikäläiseltä.

Tuntuu aika toivottamalta olo ku kukaan ei anna mun ja miehen nähdä lapsia. On niin perkeleenmoinen ikävä joka aamu ja päivä, ilta ja yö.
Kukaan ei kömyä aamulla ja illalla viereen. Yöt saa nukkua (tai no yrittää) ilman että pienet jalat kopsauttelevat naamaan tai pienet nyrkit hamuilevat kainaloon... Aamuisin kukaan ei pompi sängyssä "herätkää äiti ja isi" tangoa kukaan ei yöllä yritä taklata mua sängystä alas, saadakseen valloitettua koko sänkyä.

Tässä pieni ote tuosta mistä meitä syytetään. Ilmoittaja on jo tiedossa ja naapuruston ilmoittajakin arvaillaan, 80% varmuudella.

" *** On ilmoittanut lasten sanovan että äiti syö vain omenoita mutta lapset eivät niitä saa, lapset ovat ilmaisseet myös seuraavaa, jos ei syö kaikkia ruokia tai leikkii pöydässä niin äiti ottaa lautaset pois ja lapset joutuvat olemaan loppupäivän ilman ruokaa.!" <totinen> uskokaa tai älkää mut näin ei todellakaan ole!!!!

kaksi ilmoitusta tullut (mukamas) samana päivänä - mikä on aika outoa koska emme ole olleet tuolloin edes kotona.
tässä toisesta osa

"ilmoittaja on tuonut esille huolen että lapset leikkivät pihalla ilman vanhempien valvontaa, Tyttöä ei ole koskaan näkynyt pihalla... Lapsilla myöskin on erittäin vähäinen vaatetus jatkuvasti ja lasten äiti ei osaa pitää lapsista huolta eikä heidän perustarpeistaan ja asunto on puutteellinen...

(vittu mitä paskaa) Lapset ovat myös aliravitun näköisiä joten ilmoittajan mielestä lapset eivät myöskään saa tarpeeksi ruokaa.!!!"

" **** on ilmoittanut sststoon että lapset ovat pihalla likaisia, haisevat pahalle, jatkuvasti pissalle????!!!!

^^^ siis jumalauta, eikä meiltä ole kysytty mitään näistä asioista, vetkutellaan vetkutellaan sossusta päin koko ajan... <totinen> ne jotka minut täällä tuntevat varmasti tietävät asioiden oikean laidan, siitä millainen koti meillä on ja millaiset lapset sekä ruokavarastot.

Mutta ei... ei auta ei, tekis mieli luovuttaa, ilmoituksen ja paskanpuhujan elämästä teen ainakin ikuisen helvetin! &lt;itku&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.