IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Helvetin perse.Perjantai 10.10.2008 12:17

Ei helvetti tekis mieli repii Veetin pää irti !
Heräsin yöllä viittä vaille 2 ku herra vinkuu ulos. No nousen sängystä ja katon et mist valoa oikein tulee. no herra on saanu jääkaapin oven auki.. Seuraavaks huomaan että eilen käytyäni kaupassa jää kaapissa on enään valo. sit mietin et ei helvetti tää on jotain hirveetä unta.. sit käyn veetin kopin sisällä katsastamassa mitä siellä on. No siellä on koko jääkaapin sisältö. Nielen vihani ja käytän koiran. takas sänkyyn päästyäni kiitän miestäni siitä että on jättäny ovenjääkaapin oven auki. Ei myöntänyt joten vaihtoehtona on että Veeti on sen itse saanut ( mikä on kyllä tosi helppoakin). Siinä sit itkut tuhersin ku vihaa löyty niin paljon sisältä. Veetikin sai osansa ja pääsi nukkumaan koppiinsa yöks eikä sieltä saanut poistua.

En ikinä ole nähnyt sen mahaa niin kiinteänä ja ISONA. Tarkkailin sitä koko yön et ei vaan käy mitään. Se söi sellasen jätti nakkipaketin kokonaan,ja nakit ku on tosi suolasii yleensäkki niin tolla hirvee jani varmasti ollut. Ulkona joi lätäköt kuiviks. Oon käyttänyt nyt sen 5 kertaa tähä mennes ulkona eikä se maha ole vieläkää laskenu,siellä on VALTAVASTI tavaraa.

Ja että vituttaa. Pitää keksii joku helvetin lukko jääkaapin oveenki et ei toi pääse sinne.. saatanan AHNE .. /: Kai sitä ketuttaa ku se saa vain kahdesti ruuan päivässä ja on vasta 4kk. kun jotkut antavat vielä kolmekin kertaa.. Mutta me ei. Haluan pitää ton suhtkoht laihana et sen lonkat ei mene ku on isorotunenkoira :> Mutta laihaa toi ei kyl oo nähnytkää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.