IRC-Galleria

IRC-Gallerian uusi ulkoasu.Tiistai 06.10.2009 17:13

Uuden Gallerian ulkomuodon paras ominaisuus on kyllä Blogi ! :> tää on paaaaljon hienompi,modernimpi ja selkeämpi kuin Päiväkirja,joka muutenkin kuulostaa aika yksityiseltä,blogi on selkeämpi (: miinus kyllä että otsikko aina pakollinen :< mitä juurikaan en ole tottunut laittamaan. Myös hymiöt,ken niitä käyttääkin,niin on tosi kivasti nykyään että jos haluaa sydämen niin ei tarvi alkaa kirjotella mitään sydän tai rakas vaan voi yksinkertaisesti laittaa < 3 ( yhteen).

Kyllähän tätä oppii käyttämään kun viikon on täällä seikkaillut ja tutkiskellut :> mutta selkeää on myös nykyään uuden kuvan/videon/blogin lisääminen,selkeästi esillä mistä se tehdään :)

Älkääpä jaksako kaikki narista että onpa ruma,vaikea ja vittu ku joutuu opettelee uudestaan.ei täällä ole pakko olla. Ja loppuen lopuksi varmasti tästä oppii pitämään. Miinuksena tässä kuitenkin pitäs kokonaisuuden ulkomuotoa,ihan ii2.org :n näköinen mesta missä joskus muksuna hengas. :o mutta eiköhän tämä tästä vielä parane johonkin suuntaan kun ihmiset saa ylläpidolle suunsa auki,eikä vaan narise. :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.