IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Perjantai 02.12.2011 09:28

Aina silloin tällöin minulle sanotaan, "piristyisit, sehän on vain auto," tai "tuo on aika paljon rahaa vain autoon." He eivät ymmärrä kuljettua matkaa, kulutettua aikaa, eivätkä kuluja jotka liittyy "vain autoihin."

Jotkut ylpeimmistä hetkistäni liittyvät "vain autoon." Monia tunteja on kulunut ja ainoa kumppanini on ollut "vain auto," mutta kertaakaan en tuntenut itseäni vähäisemmäksi.

Jotk...............in surullisimmista hetkistäni ovat johtuneet "vain autoista," ja noina pimeyden päivinä, "vain autojen" lempeä kosketus antoi minulle lohtua ja syyn voittaa tuo päivä.

Jos sinäkin ajattelet, että sehän on "vain auto," ymmärrät varmasti myös sanonnat kuten "vain ystävä, " "vain auringon nousu," tai "vain lupaus."

"Vain autot" tuoo elämääni sen aidoimman ystävyyden, luottamuksen ja puhtaan pidättelemättömän riemun.

"Vain autot" tuoo esiin myötäelämisen ja kärsivällisyyden jotka tekevät minusta paremman ihmisen.

"Vain autojen" vuoksi nousen aikaisin aamulla, teen lyhyitä kävelylenkkejä pajaan ja katson odotuksella tulevaisuuteen. Joten minulle, ja kaltaisilleni ihmisille, se ei ole "vain auto" vaan tulevaisuuden toiveiden ja unelmien ruumiillistuma, menneisyyden rakkaimmat muistot, ja puhdas riemu tässä hetkessä.

"Vain autot" tuoo minusta esiin sen mikä on hyvää ja ohjaa ajatukseni pois itsestäni ja päivän huolista.

Toivon, että jonakin päivänä he voivat ymmärtää, ettei se ole "vain auto," vaan se asia, joka antaa minulle inhimmillisyyden ja erottaa minut "vain miehestä tai naisesta."

Seuraavan kerran kun kuulet sanonnan "vain auto", hymyile -- koska he "eivät vain ymmärrä."

moottoriurheilu ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.